Anteeks, mut miksi viedään 1-vuotias nukketeatteriin?

Vierailija

On aika rasittavaa että ne siellä töpsöttelee ympäriinsä tutit suussa ja häiritsee isompien lasten esitykseen keskittymistä. Varsinki jos vanhemmat kulkee edestakas sen murunsa perässä katsomassa ettei kullannuppu satuta itseään.Miksi viedä niin pieni nukketeatteriin? Kertokaa mulle, kun en ymmärrä.

Kommentit (7)

lasta, joista kaksi nukketeatteri-iässä, niin se toinen vanhempi istuu niitten kanssa paikallaan, ja se toinen kävelee sen taaperon perässä jottei se kaadu portaissa pää edeltä. tutit suussa liikkuminen takaa sen, ettei ne huuda mennessään.

niin voisko se toinen mennä sinne eteisaulaan sen pikkusen kanssa siellä kun on paljon tyhjää tilaa köpötellä edestakas, siellä on leluja ja vaikka kuinka katseltavataa vitriineissä, siellä voi nauttia siitä omasta äänestään täysin, kun suuri tila on tyhjillään koko esityksen ajan.sen sijaan tuodaan pimeään saliin, jossa vähän väliä pyllähtää portaikossa ja äiti säheltää ja suhisee perässä.sitten kerran lähdetään "rauhoittumaan" käytävään ja kuitenkin kohta tullaan sisään takas ja ovi käy kuin osuuskaupassa ja pian siitä rallista innostuu muutama muukin lapsi ja koko show menee ihan levottomaks.se ihana pikku kullannuppu joka kävelee eturivin edessä kokoajan sil viisiin et isommat yrittää kurkkia sen ohi jotta näkis tätä varsinaista esitystä ihan häiriöttä.vitsi miten rasittavaa.

perheissä uskotaan taaperollakin olevan kivaa nukketeatterissa, ja siksi koko perhe on näytöksessä. tuuliviiripäiviä on kaikissa pikkulapsiperheissä, ja siksi on joskus vaikea aavistaa mistä tänään tuulee. Ja jos vaihtoehtona on ulkona odottelu siksi että perhe on tullut lpaikalle vain yhdellä autolla...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat