Vierailija

Joudun käsin vaivaamaan kun yleiskonetta ei ole. Miten ihmeessä saan pehmeää pullaa? Aina tulee vähän kovahkoa. En aina mahdollisimman vähän jauhoja. Toinen ongelma on, että joudun lepomaan kuivahiivaan. Olisiko jollakin antaa ohjetta, joka siis kuivahiivalla? Ei ole mitään jauhopussiohjeita kun ulkomailla asutaan.

Kommentit (7)

Vierailija

Minä kyllä laitan ihan reilusti jauhoja ja pehmeää tulee silti.Tärkeää on, että nostatuksen jälkeen vaivaat vielä pöydällä ilmat pois ja leipomisen jälkeen hetken nostatus ennen uuniin laittoa.

Vierailija

laitan aina ksantaania mukaan. Sitä käytetään gluteenittomien leivonnaisten nostatukseen ja sen teho on aivan mieletön. Vain puoli tl riittää. Jos laittaa liikaa, niin korvapuustin kerrokset ovat irrallaan toisistaan sentin välein.Varmaan tuo leivinjauhe toimii vähän samalla tavalla.Minä en siis ole mikään pullanleipoja. En osaa tehdä pullaa muuten kuin lisäämällä ksantaania. Saa samasta hyllystä kuin leivinjauheet summuut.

Vierailija

Ja jauhoja saa olla vain niin, että on juuri ja juuri leivottavissa. Jos on helppo leipoa (eli ei tartu ollenkaan) on liian paljon jauhoja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat