Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

NYT! _Haluan_ laihtua, kaikki tsempit ja vinkin kehiin!!!!

Vierailija

Anteeksi en halua huutaa, olen vaan niin pettynyt itseeni taas sion pasta-annoksen ja puolikkaan konvehtirasian jälkeen :-(Paheeni on liikaa syöminen, makeaa menee oikeastaan vaan nyt joulun alla kun makeaa on kotona tarjolla. Suolaisesta ja rasvaisesta tykkään enemmän, ja teen liian hyvää ruokaa jota tulee ahmittua kamalat määrät. Tsempatkaa, moittikaa, antakaa vinkkejä, kertokaa omia ihmetarinoitanne, mitä vaan että saisin itsekuria!!!!!

Kommentit (6)

Siitä se lähtee, hitaasti mutta varmasti. Jätät näkyvän rasvan pois, ja käytät muutenkin kevyttuotteita. Pidä herkkupäivä/vikko. Harrasta väh. 3krt/viikko liikuntaa n. tunti /kerta.Tosin jouluna en itse aloittaisi laihduttamaan, mutta toki silloinkin voi maltillisesti syödä. Esim. puolessa lautasellisessa rosollia ilman kastiketta ei kamalasti kaloreita ole, ja loput lautasesta sitten muita jouluruokia.

Jos todella haluat näyttää hyvältä ja elää terveellistä elämää - olla siis olemassa lapsillesi ja rakkaillesi useampia vuosia - lopeta mässäys. Se on sitäpaitsi kuolemansynti.

Kyllähän nämä kaikki on jo entuudestaan tuttuja ja pyörivät jatkuvasti mielessä, mutta motivaatiota kasvattaa lukea ne muiden kirjoittamana. Olisiko kellään niitä onnistumistarinoita, ja vinkkejä miten saisin itsekuria, siis muutettua tiedon käytäntöön (pidemmäksikin ajaksi kuin pariksi päiväksi, joita seuraa repsahdus)?

ap

oikeasti laihduttaessa saa syödä todella vähän. pienennä annoskokoa, ts. vain kaksi perunaa, ei lisäannostalopeta vaikka voileipien syöminen kokonaan. nitä ei voi oikein korvata millään ja sitten jää syömättä huomaamatta.hanki harrastus, ei välttämättä liikunta. jotain mikä pitää sut puuhakkaana, mutta ei aiheuta kurnivaa nälkää kuten urheilu :)

Ala liikkua. Hyötyliikuntaa ja sen lisäksi muutama kerta/vko lenkki, luistelu, hiihto,uinti, jumppa tms. mikä on sinusta mukavaa ja jossa tulee hiki. Älä osta herkkuja kotiin korvaa ne hedelmillä, porkkanoilla jne. Paljon keveitä salaatteja ja keittoja. Ota käyttöön pienempi lautanen, älä santsaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat