Onko teillä kellään Leiden geenivirhe, FaktoriV:n mutaatio?

Vierailija

.

Kommentit (12)

Vierailija

Jotkut hormonivalmisteet kiellettyjä. Ja lääkärin täytyy saada tietää tulppariskistä ennen leikkauksia, hoitotoimenpiteitä yms

Vierailija

Juttu ilmeni oikeastaan vasta äskettäin, joten kellään vanhemmilla sukulaisnaisillani ei raskauksiensa aikana ole ollut mitään lääkityksiä. Ihan normaalisti nuo hommat kaikilta tietämiltäni ovat kuitenkin sujuneet.Hyvä asia tuo kyllä on, että nykyään terveydenhuollossa huolehtivat lääkkeet kohdalleen, jos riskin tiedetään olevan olemassa.

Vierailija

Meillä onneksi istukka toimi. Sukulaisen lapsella oli huonompi tuuri. Mutaatiosta ei tiedetty, vauva oli huonolla hapella, hätäsektio. Nyt jo murrosikäinen, vauvasta asti ollut eriasteisia ongelmia

Vierailija

Toisen lapsen syntymän jälkeen sain tietää, kun veljelle tuli veritulppa ja meidät tutkittiin. En ole käyttänyt kuitenkaan mitään raskausaikoina, kun itsellä ei ole ollut. En ole halunnut. Tällä hetkellä elämä on kyllä muutenkin niin perseestä, et ei olis paljoa väliä vaikka jotain minulle tapahtuisikin.

Vierailija

todettiin silloin kun aloitin E-pillerit uudestaan ekan lapsen jälkeen. Tuli pinnalliset tukokset molempiin jalkoihin.,Myöhemmin tullut jalkoihin kahdesti syvät tukokset. Toiset tuli Marevan hoidon aikana, joten syön sit niitä loppuiän.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat