Vierailija

meillä on se periaate, että ei saa olla liian hygieenistä koska ihmisissä, eläimissä ja elottomissa pinnoissa on se oma bakteeriflooransa jota ei kannata rasittaa saati tuhota. Meillä käytrtään ihan vettä vaan kaikkeen siivoukseen ja esim. petivaatteita harvoin pestään koneessa. Ostetaan kerran vuodessa uusia petivaatteita, luonnonmateriaalia. Pyritään siihen, että kaikki olis luonnonmateriaalia. Ennen murrosikää pelkkä vesipesu 1-2 kertaa viikossa riittä aivan hyvin TERVEEN, hyvän hygienian ylläpitoon. Mua järkyttää teidän joulusiivouksenne lotraatte kloriitilla ja tuhoatte maapalloa pikavauhtia. Uskomatonta.

Sivut

Kommentit (22)

Luin kerran jostain (en tiedä oliko urbaanilegenda), että joku oli ollut pesemättä hiuksia kuukausia. Aluksi oli mennyt tosi likaiseksi, mutta sitten oli "puhdistunut" itsestään. Noita lakanajuttuja en oikein tajua. Meillä ainakin lakanoihin tulee oikeasti likaa, joka on pestävä pois.

Miten itse hoidat intiimihygieniasi? Tuntuuko sinusta, että alat herkästi "haista", ja sinulla on toisinaan häiritsevää valkovuotoa, jopa hiivatulehduksia?ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat