Vierailija

Hienoa, että joku uskaltaa Suomenkin televisiossa puhua näistä asiosta:Epäkorrektia, Tuomas Enbuske!

Jumalaa ei ole!http://areena.yle.fi/toista?id=1737864

Kommentit (10)

ei ketään jolla olisi esim järjesllinen käsitys eksegetiikasta tai Raamatun syntyhistoriasta ja joka SILTI on vakaumuksellinen kristitty. Meitäkin nimittäin on. Mutta ohjelmaan oli haettu vain ne kaikkein idiooteimmat esimerkit, joiden takroitus kai oli osoittaa, miten tyhmää uskonto on...

Haastateltin vain hihhuleita, ateisteja, uskonsa jättäneitä-ei ketään ev.lut.kirkosta,esim. pappia tai piispaa.Kyllä tuolla asettelulla saadaan Jumalasta negatiivinen kuva. Eikä ollut kukaan kertomassa esim.teologisesta tiedekunnasta Raamartun tutkimuksesta tai -tulkinnasta.Sen sijaan taannoisessa sivari-aiheisessa jaksossa Enbuske haastatteli niin sivareita kuin armeijan henkilökuntaakin eli tasapuolisesti tuli molempien näkökulma esille- se oli reilua!

Olihan siinä islamin jumahtamisestakin tarinaa. Suomessa tietenkin yleinen uskontokritiikki suuntautuu kristinuskoon ja ohjelmahan oli selvästi suunnattu "tapakristityille, jotka tukevat fundamentalistisempaa uskontoversiota"

Ihailin myös yleä, että uskaltavat lähettää moista näin lähellä joulua.Jäin miettimään omaa ajattelua: olenko aivopesty, mekaaninen tapakristitty vai aidosti johonkin korkeampaan tahoon uskova.Lapsille emme ole Jeesus-satuja syöttäneet. Poika (ekaluokkalainen) sanoi kerran koulusta tullessaan, että "uskonto on kyllä kaikkein tyhmin tunti. Mitä se ees tarkoittaa, uskonto?"

ohjelmaa katsoessa että oikealla tiellä olen. Miehenikin on uskossa. Jos asuisimme esim. Tampereella niin kävisimme Nokia missionin tilaisuuksissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat