Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen kertonut lapsilleni ihan suoraan minkälainen itsekäs paskiainen heidän isänsä on. Ja tämä ei ole siis pelkästään oma näkemykseni. Jopa itsekin jo myöntää sen.Olenko pilannut lasteni elämän?

Kommentit (2)

kertonut/pakottanut kuulemaan totuuden ilman asioiden pohdiskelua, totuuden torvi on useinmiten vain torvi, loukattu sielu, mutta viisas miettisi ensin ennen kuin purkaisi asian suodattamattomana lapsilleen - et kai heitäkin vihaa?

inflaation lasten korvissa ja sille annettu painoarvo vähenee liiallisen käytön myötä. Heistä ko. itsekäs paskiainen- käyttäytyminen arkipäiväistyy ja ei enää häiritse heitä, vaikka sinua se häiritsisikin. Lapset tapaavat ottaa asiat luonnollisti annettuina. Saattavat sanoa vaikkapa kaupan kassalle, että meidänpä itä on ittekät patkiainen. Itsekäs paskiainen kun on se heidän isänsä määritelmällisesti.Se on sitten toinen asia, mitä isä antaa lapsilleen isänmalliksi. Se voi sitten pilata heidän elämänsä, varsinkin jos ovat poikia, ottavat ehkä mallia. Ja tytöt pakkavat rakastumaan isänsä kaltaisiin miehiin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat