Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ajoin peltikolarin.

Vierailija

Syy oli minun. Kuinka nyt päästä irti syyllisyyden tuskista, ei henkilövahinkoja. Ahdistaa niin pirusta. Vastapuoli kyl toivotti hyvät joulut, mutta itseäni vaan itkettää..

Kommentit (3)

Vierailija

Koet varmasti vähän traumaa kolarista, mutta käsittele asia rauhassa. Kaikille sattuu vahinkoja, älä syytä siitä itseäsi. Tiedät vain jatkossa että aistit terästäytyvät liikenteessä. Tapahtui mitä tapahtui, kaikki sujui hyvin. Meillä kaatui kiehuvat kanamunat 2 vuotiaan päälle kun käänsin selkäni. Kaikkea ei vain voi ennakoida vaikka olisi kuinka tarkkana.Kaikki järjestyy ja asiasta pääsee yli. Anna itsellesi tämä pieni kolhu anteeksi ja yritä löytää se joulumieli :) minä ajattelen pahoina hetkinä niitä pieniä vaikka pakolaislapsia kylmissä teltoissaan jotta voisin asennoitua oikein. Ahdistus voi olla siitä että sinun pitää saada puhua asiasta joka järkytti sinun perusluottamusta.Tsemppiä ja jouluiloa!

Vierailija

Ei tullut pahaa jälkeä, mutta jälkiä kumminkin. Vähän alle 3-vuotias tyttö otti kaulasta kiinni ja sanoi, että "Vahinkoja sattuu, äiti.".Joten ap; Vahinkoja sattuu! Hyvää joulua.

Uusimmat

Suosituimmat