Vierailija

Syy oli minun. Kuinka nyt päästä irti syyllisyyden tuskista, ei henkilövahinkoja. Ahdistaa niin pirusta. Vastapuoli kyl toivotti hyvät joulut, mutta itseäni vaan itkettää..

Kommentit (3)

Koet varmasti vähän traumaa kolarista, mutta käsittele asia rauhassa. Kaikille sattuu vahinkoja, älä syytä siitä itseäsi. Tiedät vain jatkossa että aistit terästäytyvät liikenteessä. Tapahtui mitä tapahtui, kaikki sujui hyvin. Meillä kaatui kiehuvat kanamunat 2 vuotiaan päälle kun käänsin selkäni. Kaikkea ei vain voi ennakoida vaikka olisi kuinka tarkkana.Kaikki järjestyy ja asiasta pääsee yli. Anna itsellesi tämä pieni kolhu anteeksi ja yritä löytää se joulumieli :) minä ajattelen pahoina hetkinä niitä pieniä vaikka pakolaislapsia kylmissä teltoissaan jotta voisin asennoitua oikein. Ahdistus voi olla siitä että sinun pitää saada puhua asiasta joka järkytti sinun perusluottamusta.Tsemppiä ja jouluiloa!

Ei tullut pahaa jälkeä, mutta jälkiä kumminkin. Vähän alle 3-vuotias tyttö otti kaulasta kiinni ja sanoi, että "Vahinkoja sattuu, äiti.".Joten ap; Vahinkoja sattuu! Hyvää joulua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat