Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Taloyhtiössämme ei liputeta..

Vierailija

Eikö teillä ole kiertävää talkkarivuoroa? Meillä ainakin edellisessä asunnossa (rivitalo) oli kiertävät talonmiesvuorot. Talonmiesvuoro kesti viikon ja tehtäviin kuului liputtaminen (jos lippupäiviä oli) lumityöt ja kesäisin nurmen leikkuu..

Kommentit (5)

Vierailija

moinen ottaa päähän, kun ilmeisesti isännöitsijä on niin nuuka, ettei viitsi maksaa kenellekään lipun nostamisesta. Mitä teen, kun tämä asia sapettaa minua?

Vierailija

Isännöitsijä sitten palkkaa huoltoyhtiön valtuuksiensa mukaan ja valvoo että huoltoyhtiö tekee sovitutut työt. Jos taloyhtiön hallitus havaitsee laiminlyöntejä niin silloin isännöitsjällä pitäisi olla hiki. Jos taas on lepsu hallitus niin siitä saa omistajat syyttää itseään.

Vierailija

ja hänen kauttaa tulee kaikkinainen informaatio minullekin. Olen kuvitellut, että taloyhtiö ostaa palvelun ja taloyhtiön huollon isännöintifirmalta. Tämä sitten päättää kuinka käyttää saamansa rahat taloyhtiön hoitamiseen..

Vierailija

Isännöitsijä on renki. Taloyhtiön omistajat päättävät, kuinka rahat käytettään ja millaisia palveluja ostetaan. Taloyhtiön omistajia edustaa hallitus ja erityisesti hallituksen puheenjohtaja. Siis hän on se oikea kohde, jota sinun pitää sapettaa. Oikeastaan isännöitsijän ei edes tarvitse olla missään yhteydessä vuokralaisiin vaan suoraan siihen omistajaan, joka sitten on yhteydessä vuokralaiseen. No omistaja on toki voinut ostaa jotain palveluita isännöitsijältä, josta on sovittu, että saa palvelella siltä osin sitä vuokralaista esim. avaimien luovutus tai huoltoyhtiön viestien postilaatikkona toimiminen. Muutoin isännöitsijä ei ole sinun komennettavissasi mitenkään, hän ei ole sinulle töissä.

Vierailija

Vuokrakin nousi juuri 5%. Siksi asia kismittää, että isännöitsijä on tosi veemäinen tyyppi. Ilmeisesti haluaa joka asiassa päästä siitä mistä aita matalin. Taidanpa mennä taloyhtiön hallituksen kokoukseen puhumaan asiasta :-)

Uusimmat

Suosituimmat