Meidän kaksosten ristiäiset on joulupäivänä. Odotan jo nyt anopin ilmettä, kun kuulee nimet =D

Vierailija

On ehdotellut Tiiaa, Jennaa, Roosaa yms tytölle, poikaa on alusta asti kutsunu Juhoksi, kun kuulemma siitä tulee Juho.Lasten nimiksi tulee Helka Aura Susanna ja Aaro Heikki Samuel :) Meidän mielestä maailman ihanimmat nimet! Kutsumanimet ehdottomasti Helka ja Aaro.

Sivut

Kommentit (19)

Vaan ymmärrän tavallaan sitä anoppiasi. Tehän annatte lapsillenne hänen vanhempiensa ikäluokan nimiä. Kyllä meilläkin menee kahvi väärään kurkkuun kun lapsemme antavat omille lapsillensa nimeksi Pirjo ja Pentti.

Selkeitä, rehtejä perusnimiä molemmat. Ja tuskin nyt kukaan noin tavallisista nimistä kuin Helka ja Aaro mitään kahvia väärään kurkkuun rykäisee, vaikkei tyylillisesti ole ihan samaa sarjaa, kuin mitä itse on ehdottanut.Siis eri asia olisi, jos antaisitte lapselle jonkun ihan hämärän nimen tyyliin "Yönsumukaste"...Mutta miksi ihmeessä se anopin ilme mihinkään vääntyisi näin näteistä ja selkeistä perussuomalaisista nimistä?

Lainaus:

Uskoisin, että anoppi järkyttyy etenkin tuosta Helkasta. Esikoisemme on Venla ja sekin oli jo anopin mielestä kamala mummonimi :O


...kun se on hänen vanhempiensa tyylinen nimi. Kuinka monta meistä on ajatellut antaa lapsilleen nimeksi Penttiä, Anteroa, Kirstiä tai Päivikkiä? Ja varmasti niistä tulee hitit lapsillemme.

Kauniit nimet olette valinneet ja minäkin samaa mieltä edellisten kanssa, että kivatsi sopivat yhteen olematta kuitenkaan "tyypilliset kaksosten nimet" (tyyliin Emma ja Eetu).Juuri toissa päivänä ehdotin miehelle Helkaa, tosin mielikuvituslapselle, meidän lapsikiintiö on täynnä ;)

Joo, meidän lastenlasten nimet taitaa sitten oikeesti olla jotain sarjaa:

Pirjo, Ritva, Pertti, Pekka, Matti, Pentti, Arska, Jorma, Martti, jne.:-DD

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat