Oho, tänä vuonna ei tullutkaan vatsatautia jouluksi

Vierailija

.

Kommentit (2)

Meillä on mennyt kolme edellistä joulua putkeen vatsatautia sairastellessa ja 5 hlö perheessä se tarkoittaa "yhtä juhlaa".

Nyt tänä vuonna tosissaan mietittin missä joulun alusaikana liikuttiin. Joululahjat hankin jo marraskuulla, ettei tarvinnut rynniä niiden perässä enää ruuhkassa. Toisilla paikkakunnilla oleviin lapsiperheisiin ei kyläilty, eikä heitä kutsuttu meille (tämä rajaveto siksi, että omalla paikkakunnalla olevat pöpöt tulevat kyllä koulun kautta, jos ovat tullakseen).

Perhekerhoissa tai niiden joulujuhlissa ym. ei käyty, kun voitiin olla käymättäkin. Kaikenlaiset kauneimmat joululaulut ym. massatapahtumat jätettiin niin ikään väliin.

Ruokakaupassa kävin yksin ja pesin heti käteni kotiin tultua.Tiedän itsekin, että tämä vaikuttaa jo neuroottiselta tai ylihysteeriseltä, mutta voin kertoa, että nyt kun joulu on ovella eikä kukaan vieläkään oksenna, niin tuntuu ihan hyvältä ratkaisulta, että näin toimittiin.Noh, kai se ensi yönä taas alkaa, kun nyt uskalsin jo huokaista helpotuksesta ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat