Vierailija

Luin jostain ketjusta tästä paketista? Millä perusteella lapsi sellaisen saa? Miksi ei tyttäreni saa?

Kommentit (7)

on osa Suomen nuorkauppakamareiden hyväntekeväisyystoimintaa jolla halutaan tuoda jouluiloa niille lapsille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman joulupukin tuomisia.Erityiskohteena on usein ollut huostaanotetut ja lastenkodeissa asuvat lapset mutta paketteja jaetaan myös vähävaraisille perheille.

sinun kuntasi ei ollut tässä mukana.

Tai kakkosvaihtoehtona, me kyllä tiedämme, että äitisi ostaa lapsillesi useita lahjoja.Tosissaan, mitä te täältä kyselette? Ehkäpä se kuntanne sosiaalitoimi osaa paremmin vastata.

Toimeentulotuki (JOULUKUUN) piti tulla tänään tilille, mutta eipä näy! Olen soitellut ja käynyt siellä joka viikko, joten nyt saa riittää! Jos ei tule niin ei tule. Kiitoksia vaan sosiaalitoimelle hyvän joulu mielen tuottamisesta! AP

Suomessa on tänäkin jouluna tuhansia lapsia, jotka eivät saa viettää joulua turvallisesti yhdessä läheistensä kanssa. Joulupuu-keräyksen avulla jouluiloa tuodaan niillekin lapsille, jotka muuten uhkaavat jäädä ilman joulupukin tuomisia.Vaikka taloudellinen hyvinvointi Suomessa on lisääntynyt, lasten avun tarve on kasvanut. Lastensuojelun piirissä on lähes 60.000 lasta ja määrä kasvaa joka vuosi. Esimerkiksi kodin ulkopuolelle sijoitettujen lasten määrä oli kymmenen vuotta sitten 8.000, kun se nyt on jo yli 16.000. Sijoitettujen lasten määrä on kasvanut Suomessa joka vuosi jo 20 vuoden ajan. Kasvuvauhti on kulkenut käsi kädessä bruttokansantuotteen muutoksen kansa. Sitä mukaa kun yleinen taloudellinen hyvinvointi on lisääntynyt, marginaaliin joutuneiden lasten lukumäärä on kasvanut.Joulupuu-projekti haluaa pysäyttää ihmiset miettimään, mitä juuri minä voisin tehdä lasten hyväksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat