Jään kesken koeaikaa äitiyslomalle, jatkuuko koeaika ä.loman jälkeen???

Vierailija

Ehdin olla töissä 3.5kk ennen äitiyslomaa, koeaika on puoli vuotta. Jatkuuko se koeaika sitten äitiysloman jälkeen vai onko täynnä, kun palaan töihin? Onko kenelläkään tietoa asiasta??

Tämä vaikuttaa myös palkkaan. Palkan pitäisi nousta koeajan jälkeen ainakin 20%. Eli milloin se palkka nousee? Kiitos!!

Kommentit (7)

on sanonut, että työni jatkuu sitten äitiysloman jälkeen. Mutta tuleeko koeaika täyteen minun ollessa äitiyslomalla vai jatkuuko vielä sen jälkeen?

Eli oletus on, että jatkan työtä äitiysloman jälkeenkin.Pointti tässä on, että milloin se koeaika on täynnä.

Kun olet sen 6kk tehnyt töitä. Siis koeaika on aikaa jolloin olet koeajalla :D Jos näytät kyntesi niin saat työpaikan, jos et, saat monoa perseeseen (älä ajattele seksuaalisesti..) Et sinä "kynsiäsi" näytä äitiyslomalla vaan siellä "sorvin ääressä". Sinulla on vielä 2,5kk koeaikaa jäljellä ja kun olet vielä 2,5kk tehnyt töitä niin sen jälkeen työsuhteesi vakinaistetaan .. jos vakinaistetaan

työntekijä lähteä selittämättä silloin kun haluaa ja toisaalta työnantaja pistää työntekijän pihalle ilman selittelyjä.Eli on vain ja ainoastaan työnantajasta kiinni haluaako se jatkaa koeaikaasi. Jos työnantaja on sitämieltä, että olit ennen äippälomaa varteenotettava työntekijä ja yrityksen tulevaisuus näyttää edes jollaintapaa valoisalta, voi olla että jatkat äitiysloman jälkeen siitä tilanteesta missä lähdit. Eli sinulla on 3,5kk koeaikaa takana ja 2,5kk edessä.Voithan vaikka soitella työnantajalle ja kysellä että kuinkas me jatketaan..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat