Lähden pian ruokaostoksille markettiin. Selviytymisvinkkejä ruuhkaan ja mitä en saa unohtaa?

Vierailija

Miten selviän siellä tungoksessa?

Ja mitä pitää muistaa ostaa, minkä kuitenkin unohtaisin ilman neuvojanne?

Kommentit (11)

.. ja toivoisin, että..

Ei juuri tänään etsittäisi niitä kolikoita, vaikka niitä olisi kuinka kertynyt..

Ja että, vaakatuotteet olisi muistettu punnita, ettei tarvitsisi lähteä niitä enää punnitsemaan ja antaa jonon seisoa..Lisäksi toivon, että voin levittää hyvää joulumieltä ihmisille olemalla iloinen ja ystävällinen. =o)

Ovat taas lauantaina auki. Älä unohda kuohuviiniä (vaikka av-palstalla ei saakaan nauttia, av kielellä =riipiä kaksin käsin alkoholia jouluna).

Ei sen hauskempaa, kun katsella muita ihmisiä jouluruuhkassa kaupassa!Ei kauppareissun tarvitse olla tylsä. Minä revin ilon irti, minkäs teet, kun täytyy jonottaa ja väistellä toisia ihmisiä? Minulle on tullut tavaksi jättää kiire kotiin ja viihtyä kaupassa. Seuraan orjallisesti kauppalistaani, mutta en ryntäile enkä tiuski kaupassa. Nauran joskus ihan ääneen, kun seuraan esim. jotain raivokasta pariskunaa, kun ukko roikkuu ostoskärryn kahvasta ja akka ryntäilee ympäri kauppaa ja paiskoo milloin mitäkin tarpeellista ja tarpeetonta sinne kärryyn. Kiva tehdä parisuhdeanalyysejä siinä samalla ;)Tee hyvä kauppalista, seuraa sitä orjallisesti ja nauti!

- päätä, että "katselet menoa" eli että sulla ei ole kiire

- laita sellaiset vaatteet päälle, että voit ottaa tarvittaessa kuumimpia helposti pois

- tee ostoslista etukäteen ja mielellään vielä about sellaisessa järjestyksessä kuin tavarat ovat kaupassa

Varaa aikaa ja naureskele muille koheltajille, jotka paniikissa yrittävät saada kiiressä tarvitsemansa. Seuraa tilannetta ja näe sen koomisuus. Kirjoita lista ja juurikin niin, että tarvitsemasi tavarat on kaupassa "ostosjärjestyksessä". Jos esim. kaupassasi on hedelmät ja vihannekset ensin sisään tullessa, niin kirjoita ne myös listaan ensin.Älä unohda glögiä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat