Onko ihan turvallista syödä raakaa kananmunaa? (ov)

Vierailija

Leivontaan tulisi vaahdotettua valkuaista, hyydytettävään kakkuun siis. Ei kai Suomessa ole mitään salmonellariskiä tms? Jotain vapaan kanan munia ovat.

Kommentit (2)

Yksi alalla ollut tuttavani kommentoi, että koko teurastamo desinfioitiin lattiasta kattoon aina sen jälkeen, että siellä oli työstetty salmonella-kanaa. Ja se ei mene ihmisruuaksi. Luulisin, että munien kanssa ollaan myös hyvin tarkkoina nykyään.

Salmonellaa on aika mitättömän vähän meillä. Ole huolellinen siinä, ettet levitä munan pinnasta pöpöjä sisukseen, siis rikkomisvaiheessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat