Onko ihan turvallista syödä raakaa kananmunaa? (ov)

Vierailija

Leivontaan tulisi vaahdotettua valkuaista, hyydytettävään kakkuun siis. Ei kai Suomessa ole mitään salmonellariskiä tms? Jotain vapaan kanan munia ovat.

Kommentit (2)

Vierailija

Yksi alalla ollut tuttavani kommentoi, että koko teurastamo desinfioitiin lattiasta kattoon aina sen jälkeen, että siellä oli työstetty salmonella-kanaa. Ja se ei mene ihmisruuaksi. Luulisin, että munien kanssa ollaan myös hyvin tarkkoina nykyään.

Vierailija

Salmonellaa on aika mitättömän vähän meillä. Ole huolellinen siinä, ettet levitä munan pinnasta pöpöjä sisukseen, siis rikkomisvaiheessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat