paras / kamalin joululahjasi työpaikalta :)

Vierailija

paras: herkkukori (viime vuonna)

kamalin: sähkövatkain :( (nyt)

Kommentit (9)

mies sai ihan parhaat lahjat töistä. Tai ei siis omalta työnantajaltaan vaan yhteistyökumppaneiden lahjuksia ;) Saatiin 60 € lahjakortti Chjokoon (saatiin sillä kolme kakkua) 40 € lahjakortti kauppahallin juustoliikkeeseen ja hotelliyö-lahjakortti. Lisäksi perinteisiä karkki-, suklaa, viini-lahjoja ja joku Pentikin esiliina/tabletti-hässäkkä.Oma paras työnantaja-lahjani on ollut lahjakortti kasvohoitoon.

Purkkiruuat meillä on jäänyt syömättä, poro- ja hirvipateet. Mutta tänä vuonna paketissa oli termoskuppi, joka tuli jo ennen joulua ahkeraan käyttöön! (Paketit siis saadaan jo ennen joulua...)

tuotepakkaus, LuhtaHomea, Iittalaa yms kodin tavaraa. Tai sitten nippu elokuvalippuja.

Paskin yhtenä vuonna saatu pelkkä kortti. Ei siis lähjakortti, vaan tavallinen joulukortti. Huvittavinta oli, että itse herra toimitusjohtaja tuli ne omakätisesti jakamaan. Kaikki taisivat salavihkaa aukoa korttia, olisiko siellä ollut välissä jotain, vaan eipä ollut. Ja mistään lamavuodesta ei todellakaan ollut kyse.

Paras lahja oli viime vuonna Delicard lahjakortti ja punkku, kamala oli firman logolliset ulkoiluvaatteet.. On toki käytössä mutta lahjana idea perseestä.

Olin pankissa töissä yli kymmenen vuotta, ja vuosiin mahtui niin korkea- kuin laskusuhdannetta, joten mistään lama-ajan säästöistä ei ollut kiinni. Firma ei järjestänyt joulujuhlia eikä antanut joululahjaa. Joulujuhlia kyllä pidettiin pienimuotoisesti paikallisesti konttorien omilla virkistysrahoilla, koska paikallisjohtajatkin sentään tajusivat, että henkilökuntaa on mukava muistaa jotenkin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat