Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli kuinka teillä muilla on mennyt tuon myrkytyksen suhteen?Itellä oli tänään neuvola enkä sit Joulun viettoon päässytkään kovin hyvillä mielin =( Paineet 130/95 (norm. 120/60),pissassa proteiinia,kovaa turvotusta ja päänsärkyä.Painoa oli tullut 5 päivässä 1,5 kg!

Pelkäänkin nyt et kuinka nopeasti vointi voi mennä huonommaksi?Viikko sitten neuvolassa oli vielä kaikki ihan normaalisti...

Raskausviikot mulla nyt 37+2

Missä vaiheessa täytyy mennä sairaalaan?

Kommentit (4)

Eli siihenhan kuuluu etta verenpaineet nousee (sulla ylapaine hyva, alapaineesta olisin huolestuneempi a) koska on noussut noin paljon eli 35 pointsia lahtopaineista ja b) koska on yli 90 jota normaalisti pidetaan normipaineen ylarajana) vaikkakaan paineet eivat ole mitenkaan hirmuisen korkeat viela, valkuainen virtsassa ja turvotus. Itsekin ihmettelen etta miksi et joutunut sairaalaan tai ainakin tiukkaan seurantaan (milloin sulla on seuraava aika?) koska mitaan esteita synnytykselle ei noilla viikoilla enaa ole. Ehka kannattaisi soitella neuvolaan ja kysya onko tosiaan nain etta mitaan ei tehda. Jos sulle tulee nakohairioita tai ylavatsakipuja tai paansarky pahenee niin sinuna pyrkisin suoraan aitipolille. Raskausmyrkytys _voi_ joskus hyvin nopeastikin kehittya huonommaksi, eli vaikka olisikin vaara halytys niin parempi menna ajoissa.

Seurailen nyt kotona paineita ja pissaa tikuttelen päivittäin.Nää Pyhät nyt sotkee vähän noita äitipoliaikoja mut jos pahemmaks paineet nousee niin käskivät sit TAYSiin mennä synnytysvastaanottoon.

Seuraava neuvola on 31.12. et toivottavasti sinne asti pärjäilen...

Varmasti hyva idea menna sinne TAYSiin aika herkasti nain pyhienkin aikana jos nyt yhtaan miltaan osin tilanne huononee tai jos haluat vain varmistaa kaiken olevan kunnossa, sielta osaavat varmasti sanoa etta millainen tilanne oikeastaan heidan mielestaan on. Tosiaan noilla viikoilla ei ole mitaan erityista syyta enaa odotella, eli kaikkien kannalta parempi on jos et karvistele liian kauan. Toivotaan etta kaikki menee hyvin, toivottavasti saat edes viettaa suht. koht. rauhallisen joulun!

Jos sulla on raskausmyrkytys, ja noin paljon jo viikkoja, niin luulis että olis laittanu samantien lähetteen synnärille ja synnytys käynnistetty. Raskausmyrkytys kun ei parane muutakun synnyttämällä..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat