Aivokalvontulehdus vai tavallinen flunssakuume?

Vierailija

Ovatko aivokalvontulehduksen oireet selkeät ja voiko se tulla tavallisen flunssan yhteydessä/samanaikaisesti? Ollaan koko perhe flunssassa, mutta tytöllä on kolmatta päivää kuumetta (39-40 astetta, nyt 40) ja valittaa päänsärkyä. Muuten on nuhaa ja yskää, kuten muillakin. Ei ole koskaan aiemmin ollut näin veto poissa; yleensä korkeassakin kuumeessa jaksanut leikkiä yms.Tiedän, että nyt on liikkeellä flunssaa, jossa kuume nousee korkeaksi, mutta silti mietityttää, että pitäisikö lähteä lääkäriin. Onko kellään kokemusta tuosta ensin mainitusta? Toisaalta toivon, että kellään ei ole kokemusta...

Kommentit (12)

Vierailija

Jos iän puolesta tytöllesi saa antaa buranaa niin anna sitä yhdessä panadolin kanssa. Jos vaikka virkistyis kun pää paranee, on varmaan pääkivun takia niin vetämätön. Panadol alentaa kuumeen mutta ehkä päänsärky niin kovaa että panadol ei auta.

Vierailija

että muistathan reippaasti lääkitä pikku potilasta?Päänsärky on tosi kurjaa, ja sitä saa ja pitää lääkitä ihan maksimiannoksilla!Tsemppiä, toivottavasti joulun tulo vie pöpöt pois=)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat