Pienet rinnat kiihottavat...outoako? (Ei minusta ainakaan)

Vierailija

Eli minusta on ihanaa hyväillä pieniä, siroja, naisellisen pystyjä rintoja, joissa vielä mielellään kauniit pienet vaaleanpunaiset nännit ja nänninpihat... Nuolen mielelläni noita herkkiä, suloisia pikkurintoja, joiden omistaja huokailee ja ynähtelee nautinnosta. Pieni rinta tuntuu ihanalle, kun sitä kevyesti kosketta, sivelee ja hivelee joka puolelta, näykkäisee hellästi, nuolee hitaasti koko kielellä...Ihan kuin pieni rinta aistisi paremmin kuin isompi...Jotenkin se, että pieni naisellinen rinta näyttää niin sirolta ja herkältä isoa vahvaa miehen kättä vasten saa minut aivan suunnattomaan kiihkoon ja tekisi heti mieli panna sitä ihanaa naista...Ja tämä kaikki mitenkään isoja rintoja väheksymättä, kauniita ja kivoja nekin. Naisessa viehättää myös lantion kaari, kapea vyötärö, pyöreä pylly. Onneksi oma naiseni on juuri tällainen, siro ja hoikka, pienirintainen, kapeavyötäröinen ja leveälanteinen, ilo on häntä katsella ja kosketella...ja terveiset vaimolle, jos tästä tunnistaa peppu-tissi-pillumiehensä ;)

Kommentit (8)

vaan sinut pieniesi kanssa. Vaimollani on varmaan samanlaiset ja ennen ei voinut olla niiden kanssa missään. Nykyään, kun USKOO, että minulle kelpaa, niin uskaltaa ja hyväksyy itsensä. NAM. pienet on kivat.M38

ne saa ainakin minut syttymään

ja tietysti jos nainen on sinut pienien rintojen kanssa

niin sellainen nainen on unelmaMax B-kuppi rinnat (miel A )M44

ratkaisee. Kenenkään kanssa en seksiä harrastaisi vain tietyn kokoisten rintojen tai litteän vatsan tai pitkien hiusten tms. takia... Ihastumista on tai sitten ei, ja ajan kanssa sekin voi muuttua, molempiin suuntiin.

on kiihottavinta mitä tiedän ja jos nisät on sellaiset ulkonevat, ihanasti "törröllään", niin niitä on ihana suukotella ja nuolla... :)-M

En sellaisia omista enkä haluakkaan, harmillista että moni mies niitä niin ihannoi ja saa naisensa itsetunnon sillä alas.Kiitoksia, sait monelle naiselle hyvän olon ja ehkä itsetunnon kohotusruiskeen x)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat