Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ei joulua tarvitse noin kamalasti suorittaa.

Vierailija

Älkää nyt hyvät ihmiset stressatko itseänne ja toisia sillä mitä on vielä tekemättä kello seitsemältä ja mihin aikaan mitäkin pitää tehdä ja mihin asentoon kulhot laittaa ja kuinka monta lahjaa antaa ja millaiset vaatteet laittaa ja pitääkö tehdä kuperkeikkaa etuperin vai takaperin kun joulu on ovella. Laittakaa kynttilä palamaan jos haluatte, kuunnelkaa joululauluja jos haluatte, antakaa lahjoja jos haluatte, Jos ette halua, älkää tehkö yhtikäs mitään. Tulee se joulu kuitenkin.

Kommentit (11)

Meidän lapset eivät edes pidä jouluruoista, joten miks hössöttää?

Syödään sitten vaikka grillattua makkaraa mieluummin, maistuu paljon paremmalta. Tai pitsaa... salaatteja, ja nautitaan vapaapäivistä.

Kinkun saa paistokunnossa, samoin laatikot. Ihme stressiä joka vuosi tälläkin palstalla kun ihmiset kilpaa silittävät milloin mitäkin rättejä, pesevät asuntonsa katosta lattiaan...

joku vaikka nauttii siitä siivoamisesta ja tunnelma tulee juuri hommien tekemisestä, porkkanoiden pilkkomisesta ja seinien pyyhkimisestä?Minulla ei ole niin nuukaa, en aina jaksa kyhätä viemisiä puolitutuille, mutten silti viitsi olla ylimielinen niitä ihmisiä kohtaan, jotka tykkäävät höyrytä joulun alla! Paljon tekemistä ei aina tarkoita stressiä! Avarakatseisuutta hyvät ihmiset.

Siellä Jeesus ja Mariakin aikoinaan istuivat pyhäpuvuissaan itsetehtyjen laatikoiden keskellä ja asettelivat kakkuvateja oikeaan kulmaan. Joulupukki tuli tuomaan vastasyntyneelle uusimpia playstationpelejä lahjaksi. Ihanaa kun on perinteitä!

juokse kyselemässä onko teillä jo kaikki tehty ja mitä teiltä vielä puuttuu. Ja kellokin on jo noin paljon aatonaattona ja pitäisikö vielä sitä ja tätä. Jos kerran tykkää moisesta niin siitä vaan, mutta antaa muiden olla rauhassa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat