Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Te kenellä ei käy joulupukkia, niin milloin ja mihin teillä ilmestyy lahjat, siis

Vierailija

mikäli lapset vielä uskovat joulupukkiin?Meillä on 2 kertaa käynyt pukki (isä ja naapuri), mutta isä ei käy, naapuri ei ole maisemissa ja vierasta ei tilata, mutta kun lapset puhuvat kovasti joulupukista eikä iloa viitsisi vielä "pilata".

Kommentit (8)

Äitillä tai isällä usein jokin "unohtui" sisälle, kun me oltiin jo autossa. Sitten hautausmaalta tullessa pukki olikin käynyt tuomassa paketit kuusen alle...Jossain perheessä olen kuullut, että pukki on käynyt tuomassa lahjat sillä välin, kun koko perhe on joulusaunassa.

meilläkin oli lapsuudenkodissa tuttu tuo "Pukki on käynyt täällä kun olimme saunassa" tai sitten jouluaatto aamuna oli paketit kuusen alla.Tämän jälkimmäisen toteutan omassa perheessäni tänä vuona, voisi 1 vuotias saada slaagin jos meille pukki tulisi :D

ja kas vain "äiti unohtaa jotain ja muistaa vasta autossa" :-) Eli operaatio lahjat kuusen alle sillä aikaa kun mies ja tyttö odottavat autossa "kameraa" tms "hakevaa" äitiä. Takaisintullessa "kas ihmettä, joulupukki on ehtinyt käymään" :-)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat