Te kenellä ei käy joulupukkia, niin milloin ja mihin teillä ilmestyy lahjat, siis

Vierailija

mikäli lapset vielä uskovat joulupukkiin?Meillä on 2 kertaa käynyt pukki (isä ja naapuri), mutta isä ei käy, naapuri ei ole maisemissa ja vierasta ei tilata, mutta kun lapset puhuvat kovasti joulupukista eikä iloa viitsisi vielä "pilata".

Kommentit (8)

Vierailija

Äitillä tai isällä usein jokin "unohtui" sisälle, kun me oltiin jo autossa. Sitten hautausmaalta tullessa pukki olikin käynyt tuomassa paketit kuusen alle...Jossain perheessä olen kuullut, että pukki on käynyt tuomassa lahjat sillä välin, kun koko perhe on joulusaunassa.

Vierailija

meilläkin oli lapsuudenkodissa tuttu tuo "Pukki on käynyt täällä kun olimme saunassa" tai sitten jouluaatto aamuna oli paketit kuusen alla.Tämän jälkimmäisen toteutan omassa perheessäni tänä vuona, voisi 1 vuotias saada slaagin jos meille pukki tulisi :D

Vierailija

sillä täytyyhän lapsen ehtiä leikkiäkin leluillaan. Jos ne tulevat vasta klo 18 niin parin tunnin päästä pitäisi olla nukkumassa.

Vierailija

ja kas vain "äiti unohtaa jotain ja muistaa vasta autossa" :-) Eli operaatio lahjat kuusen alle sillä aikaa kun mies ja tyttö odottavat autossa "kameraa" tms "hakevaa" äitiä. Takaisintullessa "kas ihmettä, joulupukki on ehtinyt käymään" :-)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat