Vierailija

Olin jo unohtanut viime vuoden minifiaskon, kun aattona yllätten selvisi, että anoppi oli pakannut lahjansa muovipussiin paketoimatta ja nimikoimatta. Tänä vuonna sentään katsoimme lahjoja etukäteen ja kas, kuinka kätevästi ostokset oli taas voinut sujauttaa ilman kääreitä yhteiseen muovipussiin.Lahjoista en sano mitään, mutta minusta on pieni pyhäinhäväistys jättää lahjat pakkaamatta jouluna.Tai nyt kun näin pussin sisällön, voisin sanoa sanasen jos toisenkin myös sisällöstä...

Kommentit (10)

ja yleensä pussissa on iloisesti sekaisin krääsäkaupasta ja kirpparilta ostettua sälää, jotka sitten voimme jakaa keskenämme.. harvoin kolahtaa mikään. Tänä vuonna kassissa oli käytetty lippis tytölle, pilalle pesty villahaalari, joka mahtuisi ehkä puolivuotiaalle, reikäiset topparukkaset aikuiselle, villasukat n. 1v. kokoa, kaksi kirjaa, molemmat yli 10v. tytölle, jokin jouluaiheinen lehti ja ovipuoli metalliauto. Niin ja lapsemme ovat 1,5v ja 3v POIKIA :o) Hän on varmasti kokenut löytämisen riemua ja mielestään osannut valita meidän perheelle kivat lahjat, mutta onneksi kassin luovutuskin on yleensä sellainen, ettei sitä välttämättä tarvitse joulusäkkiin asti viedä. Tiedän, lahjahevosen suuhun ei pitäisi katsoa, mutta...

Tajuatteko te ollenkaan, miten hirveää luonnon tuhoamista se lahjapaperiin käärintä on? SItä paperia ei voi edes kierrättää enää - ja sitten kun teidän kaltaiset nuijat kuitenkin työntää sen kierrätyspönttöön niin siinä menee koko pöntöllinen paperia hukkaan.Ja kai se anoppi osaa KERTOA, mikä lahja kenellekin on, vaikkei niitä nimikoisikaan?ANoppis on järkevä. Sä et.

En olisi osannut kuvitellakaan tuollaista.. Mutta toki kohta joku täällä tulee valittamaan, että kuinka kehtaatte valittaa saamistanne lahjoista; ajatushan on tärkein.Sen verran haluaisin lisätä aiempaan väitteeseen, että kierrätyskelpoista lahjapaperia on luonnollisesti olemassa. On kalliimpaa, eikä niin riemunkirjavaa kuin tavalliset.

Onhan se aika kiusallista, kun lahjasta paistaa heti, että siihen ei ole laitettu ollenkaan sitä ajatusta.Lainaus:

En olisi osannut kuvitellakaan tuollaista.. Mutta toki kohta joku täällä tulee valittamaan, että kuinka kehtaatte valittaa saamistanne lahjoista; ajatushan on tärkein.

.

Kirpparilta tai käytetyt lahjat ok, mutta ehjiä ja puhtaita pitää ehdottomasti olla. Meillä suvussa ja ystävien kanssa kierrätetään leluja, vaatteita ym, mutta siistiä tavaraa.Lahjapussitkin ovat hyviä. Niitä voi kierrättää. Mutta en laita sekaisin yhteen pussiin nimikoimatta kenelle.

Siis koko perheelle yhteiseksi lahjaksi. Voi kökkö, meillä on jo vihkiraamattu jossain vintillä laatikon pohjalla. Ei edes olla uskovia, ollaan jo vuosia sitten erottu kirkostakin. No, kirpparilla myin nuokin turhakkeet.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat