Liki6 kiloinen kinkku ollut uunissa vasta 4h 30min ja

Vierailija

En usko, että kuivuu niin pian. 4,5 tuntia on kyllä tosi pieni aika.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Aina sama juttu tuolla kiertoilmalla, kestää älyttömän kauan. Mutta hyvää tulee ja saapahan nukkua yön rauhassa, kun ei tartte kinkun kanssa hätäillä. 80 astetta oli kun otettiin pois ja ihanan mureaa:-)

Vierailija

Meillä taitaa olla paistomittari rikki.. 6,5kg kinkku laitettu oletettavasti riittävän lämpimänä uuniin (jääkaapin ja huoneenlämmön kautta) reilut 7 tuntia sitten. Onko tuo nyt kypsää vai ei?! Uutta mittariakaan saa ennen kuin vasta tunnin, puolentoista päästä (hakuun menee aikaa) ja ei viitsisi siihen asti odottaa.

Vierailija

Tämä on joka vuosi sama juttu meillä 11 kg ja laitoin uuniin 0 asteisena kello 20 ja nyt valmis eli kuudelta. Ja odottelin vasta seiskalta tai sen jälkeen. Onneksi heräsin muutaman kerran saas nähä saako unen päästä enään kiinni..

Vierailija

Lainaus:

reilun ajan kinkkua uunissa, ei sellaista sitkeää punaista lihaa mieli tee syödä
Asteita 120 (paitsi alussa puoli tuntia 225). Lämpömittari näytti sellaista 95:ttä kun otin pois. Aivan ihanan mureaksi tuli tosiaan ja on myös mehuisaa kun oli paistopussissa. :)

Vierailija

KInkku oli ihan kypsää. Ihanan mehukasta, tuntui että syötiin siltä istumalta puoli kinkkua. =)

Oli muuten klo 6.00 -17.00 vielä huoneenlämmössä. Pakastimesta otin jääkaappiin lauantai-iltana.Kinkkulientä tuli reilu puoli litraa.

Vierailija

mutta kävi ilmi että mittari oli väärässä kohtaa. Siirsin sitä ja alkoi lämpö tippua kuin lehmän häntä ja loppujen lopuksi oli sen mitä pitikin uunissa. Ihan hyvä taisi tulla, hieman on vain paikoitellen suolaista kun isä oli itse suolannut..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat