Vierailija

Hei!Pitäisi valita Hyvinkään ja Naistenklinikan välillä. Kyseessä jo toinen lapsi, eka syntyi Naistenklinikalla ja hienosti meni, mutta muutettuamme Hyvinkää olisi "lähisairaala". Tarvitsen hyvän kivunlievityksen (perussairauteni voi myös vaikuttaa voimiini synnytyksessä, vaikka oireeton nyt olenkin, neurologinen sairaus). Mitkähän ovat mahdollisuudet Hyvinkäällä hoitaa?Kiitos, jos joku auttaa :-)ps. en tarvitse luomua, perhehuonetta tms. vaan hyvän kivunhoidon ja asiantuntevan hoidon, joka huomioi perussairauteni

Kommentit (7)

ei sinu. Naistenklinikalla saat parhaan kivunlievityksen tässä maassa. Sinne menisin, jos olisin sinä. Ja menen jatkossa aina itsekin. Tosin en vain kivunlievityksen takia. Myös muu lääketieteellinen asiantuntemus on siellä parempi kuin pienissä aluesairaaloissa.

Ja muutenkin olen NKL:n kannalla entistä enemmän nykyään..meidän toinen lapsi ei olisi elossa ellei oltaisi siellä oltu. Millään muulla ei ole väliä (hiiteen kivat verhot ja luomumeininki), kunhan parhaat asiantuntijat, teho-hoito ym. ovat lähellä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat