Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten MITEN joku voi pitää raskaana olosta??!!

Vierailija

.

Kommentit (7)

Lainaus:

kun luen näitä juttuja tältä saitilta niin en voi käsittää mitenkään miten ihmiset ovat innoissaan ollessaan raskaana kun edessä on monta kuukautta hankalaa oloa epämuotoisen kehon kanssa, typeriä sääntöjä ja kysymyksiä "saako raskaana syödä xylitol-sisuja" jne, kiristäviä vaatteita, pakollista breikkiä rankemmista liikuntalajeista ja lopulta arvaamaton synnytys arvaamattomana ajankohtana, mahdollisia fyysisiä vaurioita ja viikkoja jälkivuotoja ja muuta shittiä.
Raskaana oleminen oli ja on PALJON helpompaa kuin pikkulapsiaika, imettäminen, yöheräämisen, liikkuvan lapsen seuraaminen ja tukehduttavien juttujen poiminta pois kurkusta, pyöräilemään ja uimaan opettelu, lukemaan opettelu, koulunkäynti, kaveriongelmat, murrosiän ahdistuksen katselu jne.Don't get ME wrong, rakastan lapsiani enemmän kuin vois sanoin kuvata, mutta olin raskaana ollessani aina elämäni kunnossa...

Olen oksentanut aamusta iltaan eikä mihinkään voinut lähteä ellei vessa ollut lähettyvillä. Pari kertaa lähdin silti ja oksensin a) junaan b) rautatieasemalle c)asematunnelin tiimarin eteen. Not nice!

Synnyttäisin kolmesti ja imettäisin viisi vuotta, jos sillä voisi korvata yhden raskausajan!En voinut fyysisesti pahoin raskaana ollessani, mutta juuri se "et voi tehdä sitä etkä tätä" -rajoittuneisuus, hormonit/mielialajutut ja se liikkumisen muuttuminen säälittäväksi kömpimiseksi olivat niiiiiin kidutusta minulle, että en taida enää moiseen ryhtyä.

kun luen näitä juttuja tältä saitilta niin en voi käsittää mitenkään miten ihmiset ovat innoissaan ollessaan raskaana kun edessä on monta kuukautta hankalaa oloa epämuotoisen kehon kanssa, typeriä sääntöjä ja kysymyksiä "saako raskaana syödä xylitol-sisuja" jne, kiristäviä vaatteita, pakollista breikkiä rankemmista liikuntalajeista ja lopulta arvaamaton synnytys arvaamattomana ajankohtana, mahdollisia fyysisiä vaurioita ja viikkoja jälkivuotoja ja muuta shittiä.Don't get me wrong, rakastan lapsiani enemmän kuin vois sanoin kuvata mutta en todellakaan halunnut olla raskaana enkä halua edelleenkään, ottaisin suoraan parivuotiaita jos se olisi mahdollista.No, toiset nauttivat s/m-jutuista, toiset tanhusta..toiset lisääntymiseen liittyvistä kidutuksista:)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat