Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Te jonka lapset samaa sukupuolta eikä ikäeroa paljon, onko lapsilla yhteiset lelut?

Vierailija

vai onko omia ja yhteisiä leluja?meillä pojat 5v ja 7v, heillä on kaikki lelut yhteisiä, vaikea oikein pitää mitään omia leluja kun yhdessä kuitenkin leikkivätjoululahjoihinkin kirjoitan summa mutikassa jomman kumman nimen :Dsamaan lelukoppaan ne menee kuitenkin molempien leikittäväksi

Kommentit (8)

sitten saa. Mutta saavat kuitenkin kummeiltaan ja muilta OMAT lahjat, niin ne myös ovat omia. Esim. kun tytöt nyt vielä jakavat yhteisen huoneen, niin kun keväällä saavat omat huoneet, ottaa nykyisestä huoneesta siirtyvä tyttö omat lelunsa mukaan uuteen huoneeseen.

tytöt 2 ja 4v.Oikeastaan voisi sanoa että yhteiskäytössä olevat lelut ja osa vaatteista. Mutta lapset kyllä tietävät mikä on kenen oikeasti.

Lasten mummikin on aina sanonut että ei saa toinen ottaa kun toisen lelu (lahja) kerran on, mutta meillä on aina ollut kyllä näin että samana päivänä kun lahjan saa, se on ihan oma, mutta äkkiä muuttuu kyllä yhteiseksi, joulunakin leikkivät kummankin lahjoilla.

huomennakin meinaan jakaa lahjoja vähän niin että vuorotellen sanon kummankin nimen =)

osassa lahjoista on molempien nimi meinaa, sen verran kalliimpia niin laitoin yhteiseksi suoraan... avaavat sitten kumpi ensin kerkii =)kyllä meidänkin poitsut muistavat että kumpi on lahjaksi saanut, mutta pitävät silti yhteisenä

Toki saattavat jonkun lelun kohdalla muistaa, että minä tai tuo toinen sai sen. Lapsilla on yhteinen huonekin, joten leluja ei ole jaettu eri huoneisiin.Vaatteissa on osa yhteisiä, mutta päällysvaatteet, kengät, paidat, osa housuista jne on nimikoitu.

Tytöillä ikäeroa 1v5kk, ovat nyt 6 ja 7 vuotiaat, aina ollut lelut yhteisiä. Muistavat kyllä itse kumpi on mitäkin saanut, mutta leikkivät leluilla sopuisasti kumpikin. Jakavat saman huoneen, niin ehkä sekin vaikuttaa asiaan, kaikki lelut on samassa lelukaapissa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat