Kellä muulla on kello soimassa aamuksi kinkkua vahtimaan & kuorruttamaan?

Vierailija

Minulla klo 7.

Kommentit (6)

Vierailija

sinapilla johon laitetaan keltuaista raakana ja kinkku sivellään tällä seoksella ja sen jälkeen päälle korppujauhoa ja kokonaiset neilikat.



Koristelun aikana uuni ehtii kuumua 250 asteiseksi ja kinkku sinne ja annetaan olla niin kauan että pinta ruskistuu. Kannattaa vahtia vieressä, käytän grillivastusta tässä kohtaa.



Sellainen on tuolla meidän keittiössä ja laitan sen jääkaappiin, (jäähdytin parvekkeella ensin suojattuna).

Vierailija

on siis jääkaapissa (tuore kinkku, ei pakastettu). Painoa sialla (tai sen paloilla) on 2,3 kiloa. Paistamiseen menee varmaan kolmisen tuntia, mutta monelta pitäisi laittaa herätys ja nostaa kinkku tuohon pöydälle lämpiämään....? Vai pitäisikö se upottaa veteen lämpenemään? Ja jos veteen, niin kuinka lämpimään?



....pohtii hän

Vierailija

Jäähtyy astiassa & pussissa parvekkeella, otan sen siitä jääkaappiin jonkin ajan päästä. Aamulla poistan kamaran ja kuorrutan sinappihunnulla.

Vierailija

ei ole soimassa sen takia, kinkku on paistettu ja ukko sen kohta puoleen väliin jo syönyt (itse en sitä syö)



Tytär menee aamulla vielä klo 8 tallille hoitoponia ratsastamaan ja rapsuttamaan

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat