Vierailija

Olette alkaneet antaa näkkileipää kaluttavaksi? Entä raejuustoa ja kurkkua?Tiedän, että tämä pitäisi neuvolan oppaista selvitä, mutta en onnistu löytämään sellaista opasta nyt mistään... Ja en vaan yksinkertaisesti muista kuinka aloittelin esikoisen kohdalla neljä vuotta sitten.Nyt tuntuu, että reilu puolivuotias tarvitsisi kipeästi jotain jyystettävää kun hampaat kutittelevat. (Näkkileipää ajattelin.)Kiitos jos joku tietää ja vastaa. :)

Kommentit (4)

Näkkileipääkin valvottuna voi ruokaan tottunut syödä. Toisaalta leivissä on hirmuiset määrät suolaa, mitä taas ei voi antaa alle vuoden ikäiselle, joten jospa tekisit lapselle omat näkkärit kaulitsemalla taikinan ohkaiseksi ja paistamalla pikaisesti uunissa.Maissinaksut menevät kanssa niin muhjuksi lapsen suussa, että voi turvallisesti tarjota. Marie-keksitkin menevät suussa jauhoksi.

Kutiaviin hampaisiin annoin jyrsittäväksi kuorittuja paksuja omenalohkoja, kuivattuja leivän kantapaloja ja pyöreää näkkäriä. Raejuustoahan saa antaa silloin, kun aloitellaan hapanmaitotuotteita, olikohan se 10kk.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat