Help! Kinkku on edelleen jäässä! Voinko sulattaa sitä mikrossa?

Vierailija

Oli yön yli jääkaapissa sulamassa. Muistelin että olisi sellainen sulamissääntö kuin tunti/kilo, mutta ei pitänyt paikkaansa vaan 6,7 kiloinen kinkku on edelleen jäässä vaikka illalla jo pistin jääkaappiin! Nyt on huoneenlämmössä sulamassa, mutta jäinen vielä!Pitäisi olla kinkku valmista klo 14, jolloin tulee vieraita! Antakaapa nyt vinkkejä! Voinko pistää sulatusohjelmalla mikroon? Ja sen jälkeen uuniin?

Sivut

Kommentit (22)

Teenkö niin ja paistetaan toi oma rauhassa sitten illalla?Harmittaa kun oli niin paljon muutakin ettei muistanut tai ehtinyt kunnolla perehtyä tohon kinkkuun. Luulin että on helppo homma muttei näköjään sitten olekaan.Vai saako ton vielä jotenkin pelastettua? Mitä mieltä olette noista pikasulatuksista? Ja jos vähän normaalia kuumemmassa paistais...?ap

2-3 päivää kestää tuon kokoisen kinkun sulatus, ja paistamiseen sopii se tunti per kilo.Jos olet siis tosissasi, niin niille kello 14 saapuville vieraille ehdit vielä hakea kaupasta kypsän kinkun, mutta tuota 6 kilon kinkkua et saa kypsäksi millään.

Juuri ehdin ennen kaupan kiinnimenoa!Tämä varsinainen kinkku paistettiin myöhemmin ja siitä tuli aika pahaa vaikka saikin lopulta sulaa rauhassa :(ap

Alkoi kiinnostaa, että kävitkö ostamassa valmista kinkkua vai jäikö jouluvieraat ilman kinkkua?Tällä ruoanlaittajalla ei taida olla ainakaan ruoanlaitto ihan pravuuria.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat