Vierailija

.

Kommentit (14)

Vierailija

Lapset laittaa ruokaa just uudessa lelukeittiössä. Poika tosin odottaa, että vauva heräisi ja pääsisi taas ajamaan (lue metelöimään) autoradallaan.

Meille ei tullut pukkia tänä vuonna, vaan paketiti olivat ilmestyneet ulkoilun aikana kuusen alle tonttujen toimesta. Voi niitä riemun kiljaisuja kun tultiin sisälle :D

3v oli aivan syötävän suloinen: ilahtui kaikista eniten pienestä paketista nukenvaippoja, jotka sai pukea unilelupupulleen :) Isommat lahjat jäivät sivuseikaksi.Oikein hyvää joulun jatkoa joka suuntaan Suomenmaata! Minä lähden jatkamaan harjoituksia ihanan uuden digiyrkkärin kanssa!

Vierailija

Pukki tulee tänä Jouluna jo klo 16.30, mikä meistä kaikista on vähän liian aikaisin, joten sovittiin, että jaetaan lahjat mutta vasta ruokailun jälkeen avataan ne.Hyvää Joulua teille kaikille! =)

Vierailija

Enkä tiedä milloin avataan, alkaa tuntua ettei ehditä milloinkaan. Mies ja lapsi nukkuu parhaillaan megapitkiä päiväunia, lienevätkö talvihorrokseen vaipumassa... Ennen lahjojen jakoa pitäisi vielä syödä, käydä haudoilla, käydä saunassa...

Mutta kai ne sit jaksaa valvoa pidempään kerta nyt nukkuvat niin jaetaan lahjat vaikka ysiltä sitten! Mä kyllä sippaan varmaan siihen mennessä...herännyt viideltä. Plus yöllä kerran kun paistoin kinkkua.

Vierailija

Onneksi nyt kun lapset on koulussa tulee yhä enemmän järkeviä lahjoja kummeilta ja mummeilta- koulutarvikkeita ja kirjoja esim.Kiitos vaan kaikille:::))

Vierailija

tunti puolitoista, kunnes pääsee pilalle lellitty ainokaisemme lahjavuoren kimppuun. Oikeesti, ei ole pilalle lellitty, harvalla varmaan on niin kova kuri kuin meillä. Tässä tapauksessa kuri ei tarkoita väkivaltaa ( joku kuitenkin huomauttaa). Kuitenkin, lahjoja saa paljon, koska on ainokaisemme ja isovanhempien ainoa lapsenlapsi, eikä muita tule (valitettavasti)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat