Joku pesee meidän talossa jouluaattona pyykkiä!!!!

Vierailija

Juuri nyt pauhaa linkous oikein jyminällä... varsinaista joulurauhaa!

Sivut

Kommentit (62)

Nytkin on monta lomapäivää lähes jokaisella. Ei varmasti ole pakko juuri jouluna pestä, jos nyt ei tosiaan ihan oksennuksesta ja paskasta ole kyse.

Pistin heti uudet lakanat ja pyyhkeet pesuun, sillä huomenna työpäivä. No onneksi mekin asustellaan omakotitalossa joten ei naapureita häiritse.

tuli jouluaattona pari koneellista pestyä. Ihan realistista ei olisi olla koko joulunaikaa pesemättä pyykkiä, nyt ehkä hyvällä säkällä ei joulupäivänä tarvitse pestä.

on paras asua keskellä pöheikköä, joissa ei ole muita kuin kilometrien päässä, jos kerta toisten tavallinen eläminen ja oleminen noin ärsyttää.Lainaus:

Kyllä joulunaika on rauhoitettu. Se että jossain maassa vietetään joulua riehakkaasti, ei oikeuta täällä häiritsemään toisten joulurauhaa.Ennen vanhaan ei kerrostalon pesutuvassa saanut pestä pyykkiä sunnuntaisin ja mattojen tamppauksellekin oli rajoituksia.Ja onhan vieläkin sääntöjä, ettei kymmenen jälkeen saa meluta. Samaan kategoriaan luetaan juhlapyhatkin, vaikkei niistä erikseen mainittaisi. Nykyään löytyy hämmästyttävän paljon niitä itsekkäitä, jotka eivät pysty ottamaan toisia huomioon.

meillä ainakin on kone päällä mutta onneksi on niin hiljanen että ei haittaa kyllä mitään, niin ja ei meillä ainakaan lue järjestyssäännöissä että jouluaattona pyykinpesu kielletty..

ihan oikeasti ymmärrä, että miten helvetissä se pyykinpesu voi kenenkään joulurauhaa häiritä. Kyllä niitä muitakin ääniä naapurista kuuluu, vaikka onkin jouluaatto. Jos ei kestä tätä, niin ihan totta kannattaa muuttaa jonnekin missä ei ole naapureita.

Eilen ei voinut, kun meillä on keittiön koneet ja pesutorni samassa sulakkeessa eikä ikivanhat johdot ja pienet sulakkeet kestä niiden käyttämistä yhtä aikaa. Eilen vaihdetut lakanat on vielä pesemättä. Onneksi on niin hiljainen kone, ettei häiritse edes avokeittiössä, ja paksuseinäinen vanha talo. Muuten pesisin mutten tiedä viitsinkö ruveta mankeloimaan ja silittämään.

Viime joulupäivänä ramppas koko päivän asuntonsa ja pyykkituvan väliä ja pitkänäperjantaina tamppas mattoja! Siitä kävi kyllä hallituksen pj sanomassa.Että meitä on niin moneen junaan. Toi pyykinpesu päiväsaikaan, vaikka aatto onkin, ei nyt musta oo kauhee juttu. Ylipäätänsä pesukoneet ei mun rauhaa häiritse, kun ovat sellaista hurinaa, vaikka kyllähän se linkous toki kuuluu.Itse asiassa meillä on nyt astianpesukone päällä. Kuuluukohan naapuriin - on kyllä hiljainen.

...silloin saa pestä. Hyvin yksinkertaista! Meillä on esim. tänään kielletty pyykkäys tuvassa koko päivältä, eli jonkinlainen joulurauha täälläkin on.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat