Miksi olet täällä etkä sulje nettiä ja nauti joulurauhasta??

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (16)

ja telkusta ei tuu ku paskaa, meil on viel leffankin katsominen kesken ja poika on jo niin iso et touhuu yksikseen kaikenlaista ja nauttii lahjoistaan, ootan tätä toista syntyväks...

mies töissä ja vauva nukkuu. Asutaan ulkomailla eikä täällä sukulaisia, joiden kanssa voisi joulua viettää. Mutta mukava näin. Mies meni alkuillasta töihin, joten saatiin kyllä syödä rauhassa ja avata lahjat päivällä. Nyt ihan kiva mussuttaa suklaata yksikseen ja ajattelin kohta katsoa yhden hömppä-leffan=)

hemmetin tylsää....täälläkin niin hiljaista.. :P Nämä pitkät pyhät ovat aina niin masentavia Suomessa! Monta kertaa ollaan oltu ulkomailla joulun aikaan,mutta tällä kertaa taas täällä, ikävä kyllä...

Olis ihan kiva olla tuolla lasten kanssa olkkarissa, mutta edes burana ei auttanut koko iltaa kestämään kaikenlaisia pukin tuomia soivia, ääntä pitäviä ja muuten vaan metelöiviä leluja ;) Eli olen sit keittiössä koneen kanssa, lukea ei pysty, ja nukkuminenkaan ei huvita, kun kello on jo näin paljon. Menen nukkuun yöunille tunnin päästä kun lapsetkin menevät.

Olemme anoppilassa ja han on kuningatar omassa talossaan, eli mulla ei ole paljoa tekemista. Vauvakin tykkaa kiertaa sylista syliin, niin ennatin koneelle kirjoittamaan joulutervehdyksia ja samalla piipahtamaan taalla :)Hyvaa joulua kaikille!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat