MIten lääkärin (treffikaverin) kanssa pitää keskustella?

Vierailija

Pitääkö olla tosi henkevä ja viisas, nokkela jne? Mäkin olen kyllä akateeminen, mutta vasta opintojen alussa ja tunnen muutenkin olevani vähän tollo. En oikein tiedä mistään mitään, ainakin kuvittelen niin.

Sivut

Kommentit (29)

että lääkäri haluaa istua kädet ristissä ja puhua viimeistä :)

Ei ainakaan mun tutut sen ammattikunnan edustajat ;)Edelleen painotan sitä, että olet oma itsesi.

Omista tai sukulaisten sairauksista, ongelmista ihmissuhteissa tms mitä lääkäri kuuntelee työssään 100 % ajastaan. Eli älä avudu. Älä myöskään ihmettele sitä kuinka joku voi olla lääkäri yms. Lääkärille se on vai hänen työnsä.

Olet vai mukavaa seuraa, etkä marise ja ihmettele, se riittää.

suvussakin niitä on ja täytyy sanoa että henkeviä ja korkeakulttuurisia ei ole kukaan. Mistä sullaon tuo käsitys? Luulisi,e ttä jos menet taidehistorian tai valtio-opin opiskelijan kanssa ulos, olisit enemmän huolestunut. Lääkärit on yleensä kiinnostunut materiaalisista asioista.

ja rypistelet kulmiasi ja kysyt hänen mielipidettään... Yritä muistaa, ettei Carita Mattila kuulu niihin sisaruksiin. Voi kysellä myös taudeista, lääkärit rakastavat sitä kun saavat treffeillään pohtia kummitätisi iskiasta ja peräpukamien hirttämistä. No, jotkut eivät. Lopuksi kysy, onko hän kiinnostunut sinun anatomiastasi.

ja luet uusimman Duodecimin kannesta kanteen. Ei vaan, oletko AP oikeasti noin tittelintärkeä. KAikkia lääkäreitä puhuttelet tohtoreiksi jna. Samanlaisia pulliaisia ne ovat kuin me muutkin. Joukosta löytyy huumorintajuisia ja sitten niitä joilla ei sitten loista niin millään. Olet jo pelisi menettänyt jos lähdet treffeille valmiilla asenteella "No kun se on lääkäri" olet valmiiksi laittanut trefikumppasi johonkin lokeroon. Yritä ajatella että menet treffeille toisen IHMISEN kanssa et ammatinkanssa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat