Että se tv:n joulupukki on vuodesta toiseen yhtä HUONO

Vierailija

Eikö ne saa sitä vaihdettua?Tarkoitan siis Ylen joulupukin kuumanlinjan pukkia, jolle lapset saa soittaa, ja joka juttelee niille ihan omituisia tönkköyksiä. Ihmettelen, ettei täällä ollut yhtään haukkumaketjua ao. pukista, vai mahdanko olla ainoa, joka häntä inhoaa? Olen inhonnut jo viimeiset viisi vuotta...

Sivut

Kommentit (17)

huonona. Itseäni oikein harmittaa lasten puolesta.Kyllä olisi pukki pitänyt mennä vaihtoon jo kauan sitten. Tuon virkamiesmäisemmin ei hommaansa voi hoitaa kukaan, vie ilon koko joulusta.

tyyliin "kukapa muu se voisi edes olla?".Mutta tänään mieli muuttui; säälitti ja suretti kun ei osannut sitä ruotsia yhtään ja jotenkin on niin tyly. Välillä tuntuu että suorastaan v##tuilee lapsille, niin ettei ehkä lapsi sitä tajua, mutta aikuinen kyllä...

on yläasteikäiset lapset jotka soittavat joulupukille ja laulavat laulun. Eipä olis itselle tullut mieleen tuossa iässä enää joulupukille soitella, olisi varmasti saanut kuulla siitä kavereilta ja pitkään=) Tuossa saisi olla joku ikäraja soittajille, kuten 9v. tai alempikin. Kun ei usko pukkiin enää, mitä ihmettä tuonne soittelemaan. Ei mikään ihme että pukin on vaikea puhua melkein aikuisen kanssa kuin lapselle.

Aikuinen kuitenkin kuulostelee hänen puheitaan eri tavalla kuin lapset. Se oli kuitenkin noloa, kun hän ei osannut yhtään ruotsia..

Ne Timo T.A:n lapset olivat tosi reippaita :)

Harmitti kysymyksiä lähettäneiden lasten puolesta, kun pukki ei vastannut niihin kunnolla.Kuinka monta tonttua Korvatunturilla työskentelee?

- Riittävän monta.Millaista on olla joulupukki?

- Jätän tämän kysymyksen väliin.Argh mikä tökerö palikka.

ilman mitään pukkia. Olisivat siis halunneet nähdä vaan eri lastenohjelmia, kuten piirrettyjä jne.Eivät ole koskaan tykänneet tuosta pukki-touhusta.

Hän on entinen opettajani ja oli ennen todella skarppi mies. Aivoverenvuoto pari vuotta sitten varmasti vaikuttaa nykyiseen ulosantiin, ihme että edes siitä selvisi. Ei kaikki ole noinkaan hyvässä kunnossa aivoinfarktin jälkeen. Nyt meni jo paremmin pukin hommatkin kuin vuosi sitten.

lapsen koulutodistuksen numeroita. Lapsi totesi reippaasti ja iloisesti, että ei ollut yhtään kymppiä, mutta ei myöskään yhtään kutosta. Eli arvosanat liikkuivat siis välillä 7-9. Siihen pukki sitten totesi, että ei ollut hyvä eikä huono, vaan sellainen keskiverto. Aaaaarghh miten masentavaa!Monia muitakin typeryyksiä päästeli suustaan, tai välillä tuntui olevan ihan muissa maailmoissa. Varmasti tästä maasta löytyisi iloisempia, läsnäolevampia, kannustavampia jne. tyyppejäkin ao. hommaa hoitamaan.t. ApPS. Oma lapseni 4 v. aluksi ihan intona olisi halunnut pukille soittaa, mutta hetken ohjelmaa katsottuaan totesikin, ettei hänellä ole pukille mitään asiaa...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat