Vierailija

mies tuolla istuskelee ja juo glögiä isänsä kanssa ja juttelevat. Suon heille mukavaa kahdenkeskistä aikaa.Ihana vain lorvia tässä, juoda valkkaria ja syödä salaattia. On ollut ihana päivä!

Kommentit (8)

Vierailija

Eihän sitä edes lasten suuhun tipotella, vaan aikuiset ottavat (ilmeisen maltillisesti). Totaalinen ehdottomuus viestii kyllä omaa tarinaansa; taitaa löytyä muitakin asioita, joissa jengat olivat ylikireällä

Vierailija

jos äiti tai isä jättää ainokaisen viinilasillisen juomatta? Ei lapsen toive normaaliperheessä ole, ettei äiti tai iskä ottaisi sitä ainottakaan, vaikka alkoholistiperheessä lapsi toivookin, ettei vanhemmat ottaisi sitä ensimmäistäkään. Suhteellisuudentajua.

Vierailija

Mutta eihän siitä saa ääneen puhua, ettei viininlitkijälle tule pahamieli.Mulle tulee vaan enemmän pahamieli niistä lapsista jotka ovat tänä vuonna joulun turvakodissa tai yöjalassa odottamassa että se isi tai äiti sammuu että pääsee turvallisesti takaisin.

Vierailija

että on ilmeisesti siinä kunnossa, ettei pysty lapsistaan huolehtimaan. Kyllä aikuisen pitäisi kestää alkoholia sen verran, ettei nyt pienestä määrästä tuuperru.T: Eräs joka on juonut illan aikana yhden keskioluen ja yhden lasin viiniä ja juo nyt vielä yhden oluen ennen nukkumaanmenoa ja jonka kaksi lasta nukkuvat.

Vierailija

Miten helkutti jotkut uskaltaa juoda vaikka lapsi nukkuu melkein vieressä,en ymmärrä!!??Minä en juo tippaakaan jos lapset samassa huushollissa olivat hereillä tai nukkumassa,ei tulisi mieleenikään!!hyi hyi

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat