Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

no ei hirvee sekään, ajatus kaunis kuitenkin....

Sivut

Kommentit (21)

se keräilymerkkilastenvaate? :DMun oudoin tai sanotaan turhin lahja on tollaset kai ns sisätossusukat jarrupohjilla, ei ole tossut eikä sukat, paskaa alustavasti.

Lainaus:

täytyyt ostaa jotin saadakseen sen, eikö?


No tuntuu aika ihmeelliseltä koska itse tämä merkki tyyppi vaati omille lapsilleen kalliita merkki vaatteita ja tavaroita sitten muiden mukuloille sysää ns.sekunda kamaa-se joka narisi

Kuka niillä leluilla teillä leikkii, ovatko lapset sanoneet minkä sarjan leluilla tykkäävät leikkiä. Itse ostan aina laatuleluja, puuta ym. kuinka ollakkaan puolitoistavuotiaan ehdoton suosikki oli kuitenkin minun mielestäni ei niin ihana valoin ja äänin varustettu hevonen... Brion muurahainen jäi kauas taakse.

yksikään niistä ei ole sellainen mitä se vois syödä, hih, mä voin syödä tuota suklaata (geisha) vähän mutta oon pähkinäallergikko etten kyllä kauheesti viitsi syödä sitä itsekään.

ja olen siis 33 v.Olen kyllä anopille sanonut, että luen sitä ihan mielelläni (kun ilmaiseksi saan anopilta lehtikierrossa.....) Mutta että ihan tilasi minulle sen....Lasten osalta ärsyttää huonolaatuiset lelut, onneksi tuli vaan hyviä tällä kertaa.

Lainaus:

Mitäs kauheuksia tänä vuonna tuli??

Ihme kyllä en saanut mitään kauheuksia tänä vuonna,viime vuonna sain ryppyvoiteen (olen nuori)ja olin aika järkttynyt!!

Lainaus:

Lainaus:

Mitäs kauheuksia tänä vuonna tuli??

Ihme kyllä en saanut mitään kauheuksia tänä vuonna,viime vuonna sain ryppyvoiteen (olen nuori)ja olin aika järkttynyt!!


Niin se ryppyvoide oli +45-vuotiaille,tuskin siis reilu parikymppiselle!!-ap

edellisenä. Miksiköhän kaikki meille tulevat paketit on meidän mielestä arvokkaita, tervetulleita ja hienoja? Lapsi sai mummilta "läppä"kännykän, jossa kamera ( se oli kyl jo liian kallis) ja hyppi ilosta, kaverilta tukkapinnejä ja hyppi yhtälailla ilosta.

Ei tullut mitään kauheuksia, mutta yleensä kauheuksia on ne lasten lelut, jotka eivät kestä edes aattoiltaa ehjinä ja aiheuttavat siten pienille suuren surun, kun vaikka auto on heti ekana iltana rikki. Ja sen lapseen murheen lisäksi mä mietin saastunutta ympäristöä ja hukkaan mennyttä rahaa. Ihan jonnenjoutavia ne huonolaatuiset lelut.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat