Vierailija

Suureen keskusteluun jatkoa =)

Mies joi aterialla 1 oluen ja nyt illalla lasillisen viiniä ja lasten nukkumaanmenon jälkeen pari olutta.

Itse olen nautiskellut punaviinipullosta loput, aloitin aterialla klo 16

Sivut

Kommentit (112)

Vierailija

Yksi glögi (n. 2dl) jossa mehuglögin seassa tilkkanen punaviiniä. Prosentteja max 2%, tuskin sitäkään kun kattilassa lämmitettiin ja siinähän ne prossat haihtuu.Ruuan kanssa n. 12cl valkoviiniä.Siinä se.Mies otti lisäksi punaviiniä kinkun kanssa ja illalla yhdne jouluoluen.

Vierailija

Glögiä lasillinen. Joulupäivällisellä punaviiniä pari lasia. Kahvin kanssa konjakit.

Illallal maisteltiin hiukan lahjaksi saamiamme juomia. Lasten mentyä nukkumaan vähän repsahti ja meni sitten aamuyöhön.Nyt pitäis lähteä anoppilaan, eikä yhtään kiinnostais. Kamala krapula.

Niin ja humalassa ei oltu lasten hereilläoloaikana. Enemmän otettiin vasta kun saatiin lapset sänkyyn.

Vierailija

lasia punkkua yhteensä, eli siis 1 lasi/ aikuinen ruuan kanssa. Olemme yleensäkin juomatavoilta hyvin pienissä määrissä pysyviä (me ostellaan niitä sellaisia minivinkkuja)

Vierailija

vaikka viiniä otti mummit ja papatkin ja enot perheineen.

Meitä oli isompi suku koolla ja kaikki nautimme viiniä ruoan kanssa ja illalla myös maistelimme viiniä ja joku otti väkevämpääkin.

Lapset odottivat pukkia ja leikkivät leluillaan ja meillä aikuisillakin oli hauskaa.

Vierailija

päätellen, että tulisi "juhlavampi" olo yms. Kerrassaan kaikkien selitysten äiti tämä viestiketju! Tuntuu olevan hyvinkin vaikea olla ilman alkoa. Sivistynyt viinikulttuuri...teette itsestänne vitsin.

Vierailija

paikalla, ei yhtään lasta. Koko päivän ja illan saldo yhteensä: Alkoholia sisältävästä glögipullosta meni noin puolet ja yksi viinipullo avattiin, josta osa jäi vielä juomatta.Onneksi ei ollut lapsia paikalla, olisi varmaan tullut lapsille hirveät traumat nähdä tuo määrä alkoholinkäyttöä noin suurelta porukalta.

Vierailija

Normaalisti olisimme ottaneet ainakin lasit viiniä ruoan kanssa ja yhdet saunaoluet, mutta nyt lapset todella kipeinä ja minun sekä mieheni on syytä olla ajo-/lastenhoitokunnossa koko ajan (kerran jo lääkärireissulla käyty). Ei kyllä ole tehnyt mielikään alkoa, tässä räkää ja oksennusta siivotessa...

Vierailija

Tänään klo 16 -> 3 lasia viiniä, 1 lasi olutta (kesken), vähän likööriä.

Eilen klo 16 -22 2 lasia olutta, 2 pientä lasia portviiniä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat