Vierailija

Suureen keskusteluun jatkoa =)

Mies joi aterialla 1 oluen ja nyt illalla lasillisen viiniä ja lasten nukkumaanmenon jälkeen pari olutta.

Itse olen nautiskellut punaviinipullosta loput, aloitin aterialla klo 16

Sivut

Kommentit (112)

Yksi glögi (n. 2dl) jossa mehuglögin seassa tilkkanen punaviiniä. Prosentteja max 2%, tuskin sitäkään kun kattilassa lämmitettiin ja siinähän ne prossat haihtuu.Ruuan kanssa n. 12cl valkoviiniä.Siinä se.Mies otti lisäksi punaviiniä kinkun kanssa ja illalla yhdne jouluoluen.

Glögiä lasillinen. Joulupäivällisellä punaviiniä pari lasia. Kahvin kanssa konjakit.

Illallal maisteltiin hiukan lahjaksi saamiamme juomia. Lasten mentyä nukkumaan vähän repsahti ja meni sitten aamuyöhön.Nyt pitäis lähteä anoppilaan, eikä yhtään kiinnostais. Kamala krapula.

Niin ja humalassa ei oltu lasten hereilläoloaikana. Enemmän otettiin vasta kun saatiin lapset sänkyyn.

lasia punkkua yhteensä, eli siis 1 lasi/ aikuinen ruuan kanssa. Olemme yleensäkin juomatavoilta hyvin pienissä määrissä pysyviä (me ostellaan niitä sellaisia minivinkkuja)

vaikka viiniä otti mummit ja papatkin ja enot perheineen.

Meitä oli isompi suku koolla ja kaikki nautimme viiniä ruoan kanssa ja illalla myös maistelimme viiniä ja joku otti väkevämpääkin.

Lapset odottivat pukkia ja leikkivät leluillaan ja meillä aikuisillakin oli hauskaa.

päätellen, että tulisi "juhlavampi" olo yms. Kerrassaan kaikkien selitysten äiti tämä viestiketju! Tuntuu olevan hyvinkin vaikea olla ilman alkoa. Sivistynyt viinikulttuuri...teette itsestänne vitsin.

paikalla, ei yhtään lasta. Koko päivän ja illan saldo yhteensä: Alkoholia sisältävästä glögipullosta meni noin puolet ja yksi viinipullo avattiin, josta osa jäi vielä juomatta.Onneksi ei ollut lapsia paikalla, olisi varmaan tullut lapsille hirveät traumat nähdä tuo määrä alkoholinkäyttöä noin suurelta porukalta.

Normaalisti olisimme ottaneet ainakin lasit viiniä ruoan kanssa ja yhdet saunaoluet, mutta nyt lapset todella kipeinä ja minun sekä mieheni on syytä olla ajo-/lastenhoitokunnossa koko ajan (kerran jo lääkärireissulla käyty). Ei kyllä ole tehnyt mielikään alkoa, tässä räkää ja oksennusta siivotessa...

Meidän lapsilla ei ole selvä lapsuus kuin vain 99,99 osan aikaa, onhan sentään joskus joulu. Äiti ja isi tuppaa ottamaan kun saa pipanat mukkumaan ja varsinkin sillon kun saa ne hoitoon! aattona ei otettu kun vamaan 2 annosta per aikuinen

hyväntuulisesta hiprakkaisesta äidistä. Asia ei välttämättä ole ollenkaan niin mustavalkoinen kun luulet.Itseäni ja veljeäni ärsytti juuri kaikista eniten lapsena se, kun äiti mielisteli ja oli mukamas niin hyvällä päällä aina pienessä pöhnässä. Se ei ollut aito äiti silloin.

Vieläkään en voi nähdä äitiäni jos on humalassa ja olen jo kohta kolmekymppinen.

Että kannattanee kuitenkin miettiä minkälaisia seuraamuksia siitä hyväntuulisesta hiprakasta tulee :(

Lapset kuitenkin ovat lojaaleja vanhempiaan kohtaan, en minäkään eikä veljeni koskaan voitu näyttää sitä äidille että ei tykätä jos hän ottaa alkoholia.. Yritettiin vaan olla jutussa mukana, hämmentävä tilannehan se oli kun yhtäkkiä äiti ei olekaan ihan "normaali" oma itsensä...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat