Tekeekö epämusikaalinen lapsi mitään sähköpianolla? Eli

Vierailija

Kuten edellinen jo mainitsi niin on todella hyviä oppikirjoja joissa neuvotaan kädestä pitäen. Koskettimiin voi liimata tarrat jossa lukee nuotti. Jos ei jaksa kuunnella pimputusta niin ostaa kuulokkeet.

Sivut

Kommentit (19)

Meillä tietsikkaan liitettävä sähköpiano, jonka sai joululahjaksi. Lahjoja tytöllä on:mumminsa on ollut sibelius-akatemiassa ja hänellä absoluuttinen sävelkorva. Ja opiskelee musiikkiluokalla pääsoittimena piano, kakkosena laulu.

ei ole kyllä kiinnostunut siitä. Aika vaikealta tuntuu se soittamaan opettelu. Gooogletin soittimen ja sen hinta näytti olevan 80e ja sitä haukuttiin keskustelupalstoilla,. Laite vie aika paljon tilaa ja tekisikin mieli myydä se, vai teenkö väärin? ap.

sähköpianot on käsittääkseni aikamoisen kalliita. Pianotunteja ei varmaankaan kannata aloittaa, koska pianolla harjoiteltavia klassisia kappaleita ei voi soittaa kosketinsoittimilla. Eikö jokin lapsen kaveri voi opettaa hiukan? Meidän lapsen kaverit osaa kaikki soittaa helpoimpia lastenlauluja sun muita, vaikkei kukaan pianonsoittoa harrastakaan.

Useimmat ammattimuusikot eivät ole kovin musikaalisia, sanoo mieheni, joka on ammatikseen tekemisissä asian kanssa. Kysymys on enemmänkin innosta ja siitä, mihin on kotona kannustettu. Eli nyt vaan myöteistä asennetta, ja lapsi voi löytää itsensä vaikka Idols-kisasta! Sähköpiano on hyvä apu opettamaan esimerkiksi laulumelodioita. Itse aloitin lauluharjoittelun nollasta sillä, että painoin nuotin sähköpianosta ja yritin päästä samaan äänelläni. Ensin piti opetella kuulemaan, olinko lähelläkään samaa...

jolloin ei voisi tehdä läksykä ja ruokapöytä. Tietysti aina voisi pitää sängy alla ja sieltä halutessaan nostaa pöydälle, mutta tyttö ei itse jaksaisi nostaa sitä joten aika työläältä tuntuu. ap.

kolmasluokalalinen lapsemme sai lahjaksi sähkökoskettimiet ja asuntomme on kaksio eli en tiedä mihin mahtuu. Ja miten sillä voi opetlla soittamaan jos ei ole varaa pianotunteihin? eli mietin vaan onko turhake....

Lapsestasi ei ehkä tule ammattimuusikkoa, eikä tarvitse tullakaan, mutta kuka tahansa oppii soittamaan sähköpianolla omaksi ilokseen. Nuottejakin oppii lukemaan omin avuin hyvistä kirjoista, katselkaa kirjastosta jos ette halua ostaa. Ja kun yhdessä tapailette nuotteja, voitte molemmat huomata ettei ole turhake. :)

Kyllä lapset oppii jos kannustaa ja innostaa, voitte opetella yhdessä ei se vaikeaa ole.Mene musiikkikauppaan ja siellä on nuottivihkoja ja muita opuksia.Helpoin tapa on opetella värinuoteilla. Älä tapa lapsen vähäistä intoa omalla asennoitumisellasi, valitat ettei sovi teille ja tekisi mieli myydä.Meillä on harmooni joka on kyllä isompi kapistus kuin mainitsemasi samoin on sähköinen kosketinsoitin, kitara ja huilu eikä taatusti tähän lopu.Lapset sai ukiltaan vanhan kunnostetun harmoonin ja siitä ei luovuta asuttaisiinpa vaikka yksiössä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat