Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä vika siinä Tositarinan perheessä muka oli??

Vierailija

En nähnyt kuin vähän lopusta. Ihan tavalliselta köyhältä perheeltä vaikutti. Oliko ne vanhemmat jotenkin vajaita??

Sivut

Kommentit (23)

Katsoin osittain. Mies ei kestänyt katsoa, on itse eläkeläinen. Mietin, että kenen nurkat kestää kameranvalon. Äidillä hyvin lääkitys kohdalla, oli jokseenkin valoisa eikä katkera. Paljon yhdessäolohan perheellä oli ja muuta kuin maalllista mammonaa.Roinan määrästä mietin, että entäs kun tulee talvi. Mihin saavat talvivaatteet. Isomman ja paremman asunnon saisivat varmaan vuokralta, mutta haluavat oman. Onpahan miehellä tilaa rassailla autojaan.Ei siinä mitään, onnellinen lapsuus pojilla.

Isällä oli ADHD ja masennus. Ei pysyty keskittymään mihinkään. Ei kykene sen vuoksi olemaan töissä vaan oli sairaseläkkeellä.

Lapsillakin oli ADHD ainakin kahdella ja toisella lisäksi kehitysvammaisuus, jota äiti ei uskonut.

Minusta vaikuttivat kuitenkin ihan normaalilta perheeltä. Ainakin lapsilla oli tilaa ulkona temeltää. Äiti huolehti tosi hyvin pojista ja nämä olivat tottelevaisia. Isäkin selvästi kovasti piti pojistaan.

Tai ei siinä mielessä tavallinen, jos se tarkoittaa kiiltävää kotia ja harrastuksia lapsille harrastusten perään, sitä, että vanhemmat (ainakaan isä) tuskin näkevät lapsiaan...Tässä perheessä oli lapsille ruokaa ja yhdessäoloa, aitoa välittämistä. Läksyistä huolehdittiin, ulkoiliin, pelattiin ja laulettiin.Tuottajien asenne häiritsi; kodin tavararöykkiöitä kuvattiin vaikka perhehän siivosi ohjelmassa. Ehkä jos joitain asioita voi mainita (jotka ei loppupelissä merkitse mitään); siivoojan käynti, remonttia kotiin, äidille tukevat rintaliivit ja makeover, pojille ja miehelle uusia vaatteita. Mutta ne tärkeimmät asiat olivat kunnossa. Tukiperheetkin olivat apuna (äidille), onneksi.

mutta tiedän perheen, missä isällä ADHD ja äidillä myös jotain ongelmia. Lapsia elossa kai 5. 1 on hukkunut kun sattui vahingossa tipahtamaan laiturilta tuosta noin vain. Pari erityislasta ja muilla ADHD.

Aika kallis perhe kunnalle kun kenestäkään ei ole veronmaksajiksi vaan vievät aikamoisen kapasiteetin sosiaalipuolen rahoista.

vapaalla pinnalla. Mutta lapselleni laitan ruokaa ja puhtaat vaatteet vaihdan joka päivä. Ehkä mun elämänhallinta on vain suuntautunut kodin ulkopuolella.Käyn töissä eikä mua enää kiinnosta kotona laittaa rikkaa ristiin järjestyksen eteen. Sen verran teen että kone voi tiskata astiat ja pestä pyykit.Ja luulenpa että lapseni on onnellisempi sekaisessa kodissa kuin sellaisessa jossa matonhapsutkin on vedetty viivasuoraan

- eräät ihan huomattaviakin summia vuosittain - ja ovat hyödyllisiä yhteisunnan jäseniä.TÄtä ohjelmaa en katsonut, joten siitä en sano mitään, mutta sen voin kertoa,e ttä tiedän vain yhden normaalikodin, jossa ei ikinä ole vaatekasoja eikä puhtaaanpyykin kasoja eikä tavararöykkiöitä missään. Sen yhden ryökkiöttömän kodin äiti on OCD-neurootikko ja lapset kärsivät erilaisista ahdistuksista...

äiti porhaltaa 10m miehensä edellä ja mies lähinnä nojailee kärryihin.

Eikä se mies mitään töitä voisi tehdä, mutta joku tukipaikka voisi olla paikallaan.

ja lapset vaikuttivat onnelisista---

miehen tulisi mennä ehdottomasti töihin, edes tuettuun työhönperhetyöntekijä tms oli ihan hukassa, kun oli päivän perheessä lapsen vahtina- kuopus meinasi juosta järveen...,

kaikilla lapsilla ongelmia, mm. kehitysviiveitä ja neurologista häikkää, epäilen, että myös miehellä oli mt-ongelmien lisäksi muutakin.

Perhe tuntui itse tyytyväiseltä eloonsa, itse katselin pitkään sisustus- ja pukeutumistyylejä, mutta meitähän on moniin juniin.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat