Vierailija

olisi tarvetta ostaa, vaan en tiedä millaisen kun vaihtoehtoja on paljon.

kertokaa omistanne ja mitä kannattaa ottaa huomioon ostaessa. en halua mitään halpaa jolla ei sitten tee mitään vaan sellaisen joka kestää ja toimii vaikka maksaisikin vähän enemmän. patteri vai akku käyttöinen? langaton/langallinen? kanavat ja häiriöt? videokuva/pelkkä ääni? mahdolliset haitalliset säteilyt hälyttimestä vauvaan?? siinäpä joitakin kysymyksiä. perustelkaa vastauksenne.

Kommentit (2)

Näkyy nyt olevan Prismassa sellainen kellertävällä tehosteella oleva valkoinen, meillä vanhempi malli.Plussaa on hyvä kantama (pari sataa metriä mökkioloissa, kaupungissa ei ole testattu muuten kuin, että kuuluu pihalle joka puolelle. Lisäksi on luja, molempia päitä on pudoteltu kovaa ja korkealta, antenneja syöty ja väännelty jne ja pelittävät jo viidettä vuotta. Lähetin on ollut päällä lähes koko ajan (oli esikoisella makuuhuoneessa, kun talossa ei kuulu äänet kovin hyvin, ja nyt on junnulla rattaissa). Lähetin on pattereilla tai verkkovirralla. Vastaanotin ladattava ja latausta kestää päiviä. ja on minusta kivan näköiset ja soman pyöreät.Miinusta on aika iso vastaanotin (hankala taskussa) ja se, ettei lähetin ole ladattava (ladattavilla paristoilla homma toimii kyllä ihan ok). Kanavia on kaksi ja usein kaupungissa tuee häiriötä tai varsinaista signaalia muiden hälyistä. Herkkyyssäätö lähettimeen olisi kiva, sateella huutaa koko ajan, kun ropisee kuistin kattoon.

Ostettiin muutama vuosi sitten lastentarvikkeesta. Hinta oli n 100e. Kätevän kokoiset (vähän känykkää isommat) vastaanottimet. Akkukäyttöiset ja mukana tulee 2 laturia, joten voi ladata samaan aikaan. Vastaanottimen herkkyyttä voi säädellä. Tämä on hyvä taajama-alueilla, jossa autoliikennettä (häytin ei reagoi jokaiseen autoon). Kanavia valittavana useampia, jos jollakulla sattuisi olemaan samanlainen hälytin lähistöllä. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Ollut nyt käytössä kahdella lapsella ja edelleen pelittävät loistavasti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat