Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

MInkä kokoisena lapsesi on siirtynyt 2-osaiseen pukuun (ts. ei enää haalaria)?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (41)

Tyttö menee syksyllä kouluun. Viime vuonna hankittu haalari sopii vielä tämän talven. Kaksiosaisia asuja on ollut nelivuotiaasta lähtien haalarin ohessa.

Koen kaksiosaiset puvut käytännöllisemmiksi, sillä voi pestä vain sen osan joka on likaantunut ja koska housut jäävät nopeammin pieneksi tytöllä kuin takit, niin riittää kun uusii vain sen pieneksi jääneen osan. Meillä myös housut on tukevammin kosteussuojattu kuin takki, koska takit tukevalle kosteussuojaukselle ei vaan ole ollut tarvetta -> tulee haalaria halvemmaksi. Kaksiosaiset puvut pn minusta myös helpompi koostaa juuri halutunlaisiksi kuin etsiä sitä juuri sopivaa haalaria.Pukemiseen ei minusta mene kuin muutama sekunti enemmän aikaa, ja kun on ns. haalarihousut ei mene lunta sisään tms. Ja kaksiosaiset asut ovat minusta myös nätimpiä :)

haalaria kannata pukea ja riisua! Kurahousuista nyt puhumattakaan.

Kengät jalkaan, takki päälle, pipo päähän ja menoksi.Vaatteilta vaaditaankin paljon, että ne on helppo ja nopea riisua,

ne tarvittaessa sopivat säähän kuin säähän jne. Onneksi on

Gore-Texit, vettä hylkivät kankaat ja muut, niin ekaluokkalainenkin

säilyy kuivana ja lämpimänä.Lainaus:


Ei ne haalarit, sadevaatteet jne. oikeasti ole mitenkään "vauvamaisia" ja pienten koululaisten pitäisi oikeasti pystyä pihalla vielä leikkimäänkin.

eikös kerhopäivinä laiteta ne paremmat vaatteet lapselle? itse ainakin laitan kun kerrankin lähdetään johonkin. en ajatellutkaan et joku pitäis meitä hienostelijoina sen takia et on hienot vaatteet kerhossa... milloin niitä pidetään sitten? itse ainakin olen niitä ostanut just niiksi päiviksi kun johonkin lähdetään. en siksi että kotona sotketaan maalattaessa, piirettäessä, pottailuharjoituksissa, ruokaharjoittelussa jne...

..lapsi 6 vuotias ja nyt haalari, koska siskolta on jäänyt tosi hyvä 110 senttinen aikanaan pieneksi. Sisko tais olla 5 vuotta kun hänellä oli se. Jos multa kysytään 128 cm ja siitä ylöspäin haalarit ovat jotenkin koomisen näköisiä...

Tyttö oli silloin 4 luokalla. Käytti tosin myös 2-osaista pukua jo 5 vuotiaasta, mutta ainakin tokalle luokalle haalari oli enemmän käytössä. Kolmannella ei enää koulussa pitänyt haalaria, mutta kotioloissa puki mieluummin haalarin. Silloin oli tosin vielä lunta talvisin:)

Poika käyttti vielä ekalla melkein aina haalaria, mutta toistaiseksi ei ole kunnon lumia ollut, joten toppatakki ja välikausihousut näppärämpi yhdistelmä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat