Vierailija

Olen menossa ostamaan teutonian rattaita ja nyt kaipaisin kokemuksia siitä kumpi malli kannattaa ottaa, mistral vai prestige? Prestigessähän tuon ratasosan saa irrotettua ja mistralissa ei, taitaa olla ainut ero? Vinkkejä kumpi malli on parempi? Onko niissä mitään eroa?

Kommentit (12)

valitsisin noista mistralin, koska

ratasosan ei tarvitse olla irroitettava jos työntösuunnan saa vaihdettua työntöaisaa kääntämällä, no jos on pieni auto jonne vaunut pitää tunkea osia irroittamalla niin sitten ehkä, mutta muuten ratasosaa ei tarvii saada irti!!!

Kankaat irtoaa muutenkin pesuun, mistraleissa tai ylipäänsä teutonioissa jopa kuomun kangas, eli senkään takia ratasosan ei tarvii irrota.

Mistralit on tosi näppärät ja kapoiset, malli jolla ei oo mistralin kanssa eroa muuta kun tuo heittoaisa on teutonia rocky mutta en tiedä onko noita myynnissä enää.

Taisi olla niin että Rocky oli vain pohjoismaiden malli, joten kun Britax pohjolan lapset ei enää tuonut Teutonioita maahan loppui tuon mallin saanti, ainakin suomesta. Käytettynä oon ainakin huuto.netissä nähnyt rockyja.Prestigeissä lapsi istuu korkeammalla kuin Mistraleissa joka nyt on varmaan makuasia, mutta itse tykkään lyhyenä ihmisenä et lapsikin on matalemmalla. Mutta toisaalta sitten on tavaroiden laittaminen ja pois ottaminen tavarakorista helpompaa kun istuinosa on korkeammalla..

molemmista sekä prestigessä että mistralissa on heittoaisa mut tosiaan tuosta prestigestä irtoaa ratasosa, mutta en näe sitä tarpeelliseksi toiminnaksi, ainakaan meilläprestigessä on litteä putkirunko, mistralissa pyöreä... tämä on ulkonäköasia mikä ketäkin miellyttää...Eli summasummarun, periaatteessa sama vaunu, erot ittoitettava ratasosa ja istuinosan korkeus mutta tähän liittyen kasattuna mistran myös pienempi koska on matalampi istuinosa!!!ääni siis mistralille

huomasinkin et prestigeen saa myös kovan erillisen vaununkopan, et jos sellasesta tykkää niin sit kannattaa prestige valita.. tämän mahdollistaa se että ratasosa on rungosta irroitettavissa, eli mistraliin saa vain kantokopan, kovan tai pehmeän

on ainakin ns. heittoaisa. Ihan hyvä ominaisuus, jos aurinko paistaa tai lunta,vettä tuiskuaa päin saa "aukon" suunnan vaihdettua niin ettei tarvii vaunua vetää perässä. Yks huomioitava asia on mitat. Suurta eroa ei em vaihtoehdoissa taida olla...Vaiko sitten pykälää pienemmät eli Timmyt!!!??? Kantokopan kanssa.Vinkkinä, ensin mistralit ja puolen vuoden kuluttua timmyt ostaneena ;)

Perusteluja miksi mistral? Timmyjä en halua koska niissä ei ole heittoaisaa eikä istuinta saa käännettyä. Sitä mietin että miten paljon tarvitsisin sitä istuinosan irrotusmahdollisuutta mitä mistralissa ei ole......?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat