Vierailija

meillä jouluun kuuluu nimenomaan syöminen ja yhdessäolo.

Aamulla leivinuunissa haudutettu joulupuuro.

Päivän mittaan jouluruokia koko perhe laitellessamme minä ja tytär napsitaan erilaisia pähkinöitä ja rusinoita ym. Mies ja poika eivät niistä välitä. Mies taitaa kinkkuakin verottaa jo päivän mittaan =o)

Jouluruuista minulle yksinoikeudella kuuluu (muut eivät välitä näistä) erilaiset sillit, tammisavukala ja mädit smetanan ja sipulin kanssa. Lämminsavukalaa syövät muutkin vähän ja uunissa laitettua kalaa myös.

Rosolli kastekkeineen on kans enempi minun juttuni, toki sitä muutkin vähän ottaa kun kuulemma jouluun kuuluu. Metsäsienisalaatti myös yksinoikeudella minun. Ja ei yäk mitään majoneesisalaattia vaan OIKEAA sienisalaattia.

Kinkku, tuoresuolattu ja yöllä leivinuunissa paistettu, ei kuorrutusta, kun meillä ei muut syö sinappia kuin minä. Minä tuota kinkkua syön vain vähän, kun kuuluu jouluun jne. mutta nuo kalat on se minun juttuni. Herneet muuten unohtui pakastimeen...

Tuoresalaattia, kurkkua ja miniluumutomaatteja esillä ja kaikki vähän ottikin niitä.

Rosolli kermavaahtokastikkeella tietenkin.

Porkkanalaatikko, imelletty perunalaatikko (minulle taas sekin, samoin lanttulaatikko) ja meillä ainakin maksalaatikko kuuluu jouluun myös. Ja nuo ihan kaupan tavaraa, leivarissa kun lämmittää kulhossa niin ihanaa on.

Miehen perinteinä hänen (äitinsä reseptillä) tekemänsä lihapullat kermakastikkeessa ja muussi. Nam nam...

Ei erillistä jälkiruokaa, suklaata ja glögiä ja me aikuiset syödään koko ilta erilaisia juustoja.Juu ja ollaa ihan ähkyssä...

Kommentit (0)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat