Nintendo DS lite konsoli + Pokemon diamond version peli

Vierailija

7 v poika sai lahjaksi ja on liian vaikea. Pettymys oli kun ei ole suomenkielinen. En ymmärrä kun pelissä 3+ suositus eikä ekaluokkalainen edes osaa käyttää :( Toivoi sitä eniten lahjaksi ja nyt itkee pettymystään.

Kommentit (11)

Vierailija

Sai sen ollessaan 7 v. Meillä on ranskankielinen version, mutta poika osaa ranskaa.IKäsuositukset liittyy vain pelissä olevaan väkivaltaan, ei pelin vaikeuteen. Meillâ on Playstationissa eräs peli joka on 7+ eikä me vanhemmatkaan osata sitä pelata!Poika selittää tuossa vieressä että Diamondissa on punainen suorakaide ja sitä pitää kynällä koskea, valitse annetuista hyökkäyksistä yksi (2-4 vaihtoehtoa yleensä pokemonin koosta riippuen).

Vierailija

Esim. hakusanoilla pelin nimi, tips & tricks, cheats tms. Tällaisilla sivuilla kerrotaan usein yksityiskohtaisesti, miten peleissä edetään.

Vierailija

espanjaksi vain. Eipä näytä hidastavan menoa. Tosin ei osaa lukeakkaan. Yllättävän nopeesti noi huomaa mitä niissä pitää tehdä.

Vierailija

Hän sai lisäksi Dalmatialais-pelin eikä sitäkään saa ekasta ikkunanäytöstä eteenpäin. Olemme vanhemmatkin yrittäneet, mutta ei onnistu. Ilmeisesti olemme tyhmiä kaikki. Voi paska! t. ap

Vierailija

minunkin poika haluaa pokemon pelin lahjaksi olin juuri katsomassa peliä ehdotan että suomennat jotkut asiat pojallesi niin hän innostuu ja ymmärtää

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat