Keräsin osan lapsen saamista lahjoista kaappiin ja annan ne synttärilahjoina

Vierailija

Koska 2,5 ei piitannut kuin muutamasta saamastaan lahjasta, niin on aivan sama antaa toiset lahjat uudelleen toukokuussa synttäreillä.

Sivut

Kommentit (19)

Lainaus:

NÄKIKÖ lapsi ne lahjat?Siis ne jotka säilöt?
Minusta ap. teet hienosti. Muistan kun oma oli tuonikäinen, niin se pakettien avaaminen oli se suurin juttu. Monta sisältöä meni ihan ohi kun piti päästä seuraavaa avaamaan. ;-)

jouluviikon paras päivä on 27.12, jolloin alennusmyynnit alkavat. Se on ainoa päivä vuodesta, jolloin laitan kellon soimaan kuudelta, jotta ehdin ajoissa alennusmyyntiin

niin annan sen lapselle. En ole ehdoton siinä että lahjojen pitäisi synttäriksi säästyä. On mulla rahaa ostaa lahjoja silloinkin, mutta kun tätä tavara- ja vaatevuorta katselee, niin mietin että onko pakko. ap

Lainaus:

Jos lahja oli sellainen joka oli mielestämme tarkoitettu vanhemmalle lapselle. Pillotimme sen ja annoimme synttärilahjaksi kun oli sopivan ikäinen.

Toki kerroimme asiasta lahjan antajalle.
että ei pidä ideastanne?Jos mummi antaa lahjan mikä sopii mielestänne paremmin vuoden päästä synttärinä annettavaksi, niin kai sanotte mummille, että säästetään lahja ja hän saa sen sitten silloin antaa..?

valitsemaani vaatekauppaan. Lahjakortti on voimassa vuoden ja siitä on enemmän iloa kuin siitä että kummi antaa 2,5-vuotiaalle lahjaksi vauvalle tarkoitetun autolelun.Jos on noin huono valikoimaan kummilapselle sopivaa lahjaa, niin se kertoo että kummia ei tarvitse synttäreille kutsua. Koska kummilapsi tuntuu olevan vain ikävä velvollisuus

En tosin aio niitä omalle lapselle antaakaan, vaan lahjaksi muille tai sitten kirpparille. Esim. 1,5-vuotiaamme sai 1000 palan palapelin, jota en aio säilöä seuraavaa 15 vuotta häntä varten. Samoin kaappiin päätyi pehmoleluja, joita meillä on liiaksi nykyiselläänkin. Sekä tietysti tismalleen samanlaiset tavarat joita meillä jo oli (esim. pelejä ja kirjoja).

... laitan liikoja lahjaleluja hetkeksi kaappiin odottamaan tilanteen rauhoittumista, mutta ne minä niitä synttäri- tms lahjoina takaisin anna. Jossakin sopivassa välissä vaan annan lelun lapselle. Siis ilman mitään lahjapapereita tms.

Jos lahja oli sellainen joka oli mielestämme tarkoitettu vanhemmalle lapselle. Pillotimme sen ja annoimme synttärilahjaksi kun oli sopivan ikäinen.

Toki kerroimme asiasta lahjan antajalle.Nyt kun lapsia usea ja kaikki yli 5-v ei lahjoja tule enää niiin paljoa ja kaikki ovat mieluisia. Tänä vuonnakin saivat suurinmaksi osaksi yhteisiä kalliita lahjoja. Vain parit henkilökohtaiset.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat