Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka monen lapset uskovat Joulupukkiin mutta eivat Jeesukseen?

Vierailija

Musta on aivan sairasta, etta lapsille opetetaan etta Jeesus ja Jumala ovat satua mutta Joulupukki totta! Tehdaanko teilla nain?

Kommentit (9)

Vierailija

ole varmoja onko Jeesusta vai ei, ja toistaiseksi emme harjoita uskontoa emmekä kuulu kirkkoon. Lapsille on sanottu, että voitte päättää itse ja jos haluatte uskoa jne. se on ihan ok. Joulupukilla ei minusta ole tämän asian kanssa mitään tekemistä.

Vierailija

tehtyä tehtävänsä, joulupukki on pakana-aikojen perua..ja mitä jouluun tulee se on pakanajuhla eikä sanaa joulu Raamatusta löydy

Vierailija

ja joulupukin lapset näkee kotonaankin kerran vuodessa. ja kaupungilla enne joulua. kyllä se vaan on paljon aidompi asia lapsille kuin joku jeesus joka on ehkä joskus elänyt ja on ehkä olemassa jumala jota ei kukaan ole ikinä nähnyt ikä tiedä missä se on.

-kiitos ja näkemin-

Vierailija

Lainaus:

miksi itse kirjotat joulupukin isolla lauseen keskelle?
Monesti perustellaan, etta Jeesus on satua ja siksi siihen ei uskota mutta satua on joulupukkikin (pienella!) ja silti lasten halutaan uskovan siihen, miksi?

Vierailija

hänen historiallisuutensa on ihan kiistämätön juttu. Toinen asia sitten, mitä merkityksiä hänelle kukin nykypäivänä antaa.... Fiksusti ajateltu.

Vierailija

niin kauan kun lapset siihen uskovat, eli kohta ei enää jälkimmäinenkään usko.Jeesukseen "uskotaan" niin kauan, kun sitä iltapäiväkerhossa tuputetaan, sen jälkeen (sattumalta suunnilleen samaan aikaan lasten varttumisen kanssa ja joulupukkiin uskomisen loppumisen kanssa), lienee usko jeesukseenkinn aika heikoilla.

Vierailija

Sanoin, että eri ihmisille Jeesuksen merkitys on erilainen. Jeesus on totta ainakin historiallisena henkilönä, vastasin hänelle. Joulupukkiin eivät täytenä totena usko.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat