Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko muilla kohdunsuun avautuminen aiheuttanut pidempään veristä vuotoa?

Vierailija

Mulla n. viikko sitten alkoi tulla veristä limatulppaa, sen jälkeen gynen tutkimus ja kunnon verinen vuoto ja edelleen vuotaa tummaa verta. Viikon jo siis vuotanut ja rv 38. Kummastuttaa, koska aiemmin ei ole näin ollut...

Kommentit (5)

Meinaan vaan että kyllä mustakin oudolle kuulostaa, ei siis normaalilta. Minä kävin vuodon takia synnärillä kertaalleen ja heti ottivat sisään ja ultrasivat että mistä sitä tulee (ettei istukka ole repeytynyt -> vauva saa happea).

Vaikka puhelimessa sinulle sanoivat että kaikki ok, niin voisiko siellä päivystyksessä kuitenkin varoiksi käydä vauvan terveyn vuoksi näytillä?

Vai tarkoitatko että eka tuli tulppa, parin päivän päästä sisätutkimus? Vuotiko siis joka päivä?Itte olisin jo käyny näytillä jos viikko putkeen veristä vuotoa, mutta oletan että sulla "vaan" huonoa säkää että pari juttua tehnyt vuotoa viikon sisällä?

Ei kai tuollainen verinen vuoto ole normaalia. Limatulpanhan kyllä erottaa, mutta ei siitä kai mitään kunnon veristä vuotoa pitäisi tulla.

Sinuna kysyisin neuvolasta tai lääkäriltä.

Sit menin suppareista näytille ja tekivät tutkimuksen, jonka jälkeen vuoto muistutti kuukautisia ja se jatkunut nyt muutaman päivän...

Huomenna menen taas näytille.ap.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat