Baby born nukesta tietävät, auttakaa?!

Vierailija

Lapsi sai Baby bornin joululahjaksi, sen ihan tavallisen. Mitä sille pitää tehdä että se alkaa toimimaan? Selässä on vain pieni juttu minkä saa avattua, muttei kokonaan pois.. Ohjeissa ei ole mitään :O

Sivut

Kommentit (33)

ja ääntelee edelleen kun kämmenestä puristaa. Ei sulje silmiään mutta kun juottaa niin "pissaa" ja mietin et oliko se jotenkin niin että kun toisesta kädestä puristaa niin tulee se ääni ja tuliko ne kyynyleet kun toista kättä puristaa?Meillä oli aikoinaan sellanen helmiranneke nukella mukana joka kylläkin katkesi aika pian kun se meni muksujen leikkeihin

ja kun sitä puristaa olkavarresta, siitä kuuluu vaimea vinkaisu.Tosin sillä Baby Bornilla ei kyllä meillä juuri leikitä, ihan turha kapistus, harmittaa, että tuli ostettua.

ohjekirjassa lukee: " Baby Born osaa vikistä. Huomautus lapsille: Kun painat BABY Born nukkesi vasenta käsivartta, se vikisee tyytyväisyydestä."Ja ääni on tosiaan sellainen vinkulelun ääni.

se pitäis huuhdella sieltä takaa vettä laittamalla ja sit nukke pissii sen, eli letkut sisällä puhdistuu!

Normaalisti jos sitä kylvettää tai muuten vaan leikki, se voi olla kiinni

Meillä tyttö sai lahjaksi kans sen mun toi on jo toinen meillä kun aiempi meni rikki

ja se vinkuu ;) kun puristaa vasenta "hauista", ei siis kämmentä. Venttiiliä ei tarvinnut säätää.

Samassa ranteessa oli valmiina pieni pastellisävyinen rannekoru.

Meillä sai lahjaksi viime vuonna ja se ääntelee ja kyynelehtii yms. Naapurin tytön Baby Born ei ääntele, eikä myöskään sulje silmiä unitutin avulla, kuten meidän nukke kun hänellä se on pari vuotta vanhempi.

Vasenta käsivartta puristamalla vauva "vinkuu" (=squeaks)

ja oikeaa puristamalla kyynelehtii. (Kunhan on ensin saanut vettä)

Vuosimalli lukee ohjekirjan lisäksi nuken selässä."If you squeeze left arm of your BABY born, she will squeak with delight.

If you squeeze the right arm of your Bb several times, she will cry real tears. (Bb needs to drink about one bottle of water to fill up the tear reservoir. bla bla)

En tiedä onko tuo sitten ilosta hihkumista kuten ohjeisa sanotaan.

Meillä ei ole selässämitään mekanismia,silloista nukkea ei saanut kastella.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat