Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Olen iloinen! Tein elämäni ensimmäisen imelletyn perunalaatikon, ja ONNISTUIN! :)

Vierailija

Ihan hämmennyksen vallassa kun kaikki aina sanovat et se on vaikea tehdä.



Joulumielellä muutenkin! Iloista joulua kaikille!

Kommentit (5)

Minä en saa sitä onnistumaan, olen liian suurpiirteinen keittiössä. Mies teki meillä perunalaatikon ja onnistui siinä myös oikein hyvin.

En ole ikinä sitä tehnyt, mutta olisi kiva kokeilla. Tänä vuonna onnistuin erityisen hyvin lanttulaatikon kanssa ja siitä olen iloinen, kun raskaana ollessa maksalaatikko jää syömättä niin on edes jotain makua :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Minä en saa sitä onnistumaan, olen liian suurpiirteinen keittiössä. Mies teki meillä perunalaatikon ja onnistui siinä myös oikein hyvin.

Tarkasti ottaen perunalaatikon teko on aika suurpiirteistä puuhastelua. Ei tartte muuta kuin muistaa 70 astetta. Jauho lisätään vedellä hiukan ohennettuun ja 70 asteiseksi jäähdytettyyn soseeseen. Sose laitetaan 70 asteiseen uuniin imeltymään muutamaksi tunniksi. 

Ilmeltyneeseen soseeseen lisätään suola, voi, ja maito sekä voi maustaa halutulla tavalla. Paistetaan 2-3 tuntia 150 asteisessa uunissa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat