Onko muiden lapset stressaantuneita joulun jännityksestä, että ovat kiukutelleet ja tapelleet?

Vierailija

Meillä 4v. kaksoset ja eilinen ja tämä päivä on ollu yhtä huutoa ja tappelua :(

Kommentit (12)

Lainaus:

Lapset on varmaan väsyneitä myös siksi kun on pitäny juosta kyläpaikoissa (4 mummolaa) kolmena päivänä peräkkäin... Huomenna ei mennä minnekään!

Lapset on varmaan väsyneitä myös siksi kun on pitäny juosta kyläpaikoissa (4 mummolaa) kolmena päivänä peräkkäin... Huomenna ei mennä minnekään!

Minusta perhe-elämämme on yleensä ihan kohtuullista, mutta nyt nämä kaksi päivää ovat olleet kyllä kaikkea muuta... Mietinjo, että onko meidän perhe jotenkin super onneton kun lapset ovat olleet tosi kireitä ja riitaisi. Niitä on siis kolme. Joitakin rauhallisia ja seesteisiäkin hetkiä mahtuu. Sanoin jo miehelle, että ensi vuonna käännyn muslimiksi ja lopetan joulun vieton...Meillä on kaksi isompaa lasta ja yksi uhmaikäinen joka ei oikein mahdu isojen leikkiin. Ja esikoinenkin on aika vaativaa sorttia...Voimia kaikille joulun uuvuttamille! :))

Molempien vanhemmat haluaa, että käydään niillä syömässä jouluaattona ja joulupäivänä ja isomummot on niin vanhoja, ettei ne voi meille tulla, joten pakko mennä niitä tervehtimään koteihinsa...

Lohduttavaa kuulla, että muillakin on joulurauha kaukana.. :) Kiitos.

ap

Meillä kolme tyttöä, jotka kyllä toimii hyvin yhdessä ja leikkivätkin mutta miltei joka ikinen päivä on jotain riitaa / selvittelyjä / tappeluita ja taistoja.. Se ilmeisestikin kuuluu jotenkin sisarusten välisiin suhteisiin se tappeleminen, näin olen ainakin ymmärtänyt, enkä ole osannut olla huolissani ;)

Tyttö täytti just viisi ja poika on kaksi ja puoli vuotias. Nyt pitäisi saada leikkiä just toisen leluilla, mutta omia ei voi antaa lainaksi toiselle ja sitten vedetään toinen toisesta päästä tavaroita. Ens jouluna siis tytölle autoja ja pojalle barbeja.....

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat